Crap sicilian reteta de peste din italia

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente reteta crap sicilian importata din Italia:  1 crap, 2 cepe, usturoi, verdeata tocata, 1 telina, 4 rosii mari, 1 pahar vin alb, 1 ceasca ulei, sare, piper boabe.

Cum se prepara:  Se curata si se spala crapul (fie sicilian dar e bun si cel romanesc), se taie felii si se lasa sa stea cat timp se pregateste sosul. Se curata cepele, se taie pestisori si se pun in ulei fierbinte impreuna cu telina tocata marunt, usturoi dupa dorinta, rosiile decojite si taiate felii subtiri si o ceasca de apa. Amestecul se lasa in ulei sa fiarba acoperit 30 min., apoi se sareaza, se pipereaza si se adauga vinul.In sosul obtinut se pune pestele si se acopera din nou vasul in care se face. Se fierbe 10 min., apoi se scade la cuptor. Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata deasupra.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *