Crima salariu capitala europa teatru defrisare lemne subventie ferma hoti stiri ziare Alba

Stiri Alba  |  0 comentarii

Caz şocant la Alba! A decapitat-o pentru că nu-şi primise lichidarea.

O crimă oribilă i-a şocat, ieri, pe locuitorii oraşului Cugir din judeţul Alba. O femeie de 40 de ani, contabilă la o firmă, a fost decapitată de un fost coleg, care a vrut să se răzbune pentru că, după ce a fost concediat, nu şi-a primit lichidarea.Criminaliştii din Cugir, Alba, au de soluţionat dosarul unei crime odioase.

Constantin Chiriac vrea Alba Iulia Capitală Culturală Europeană

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Radu Stanca din Sibiu şi singurul român ales în comitetul Comisiei Europene care alege şi monitorizează capitalele culturale europene a delcarat că va susţine oraşul Alba Iulia pentru a găzdui titlul de Capitală Culturală Europeană.

Arbori defrişaţi ilegal la Silivaş

Poliţiştii din Hopîrta l-au identificat pe C.T., de 47 de ani, localnic, despre care au aflat din cercetări că, în cursul lumii decembrie 2010, a tăiat ilegal şi a sustras 83 arbori din pădurea situată pe raza satului Silivaş.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

A tăiat lemne în apartament

În urma unui apel, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, deoarece o persoană deranja liniştea locatarilor unui bloc de locuinţe.

177 de fermieri au ratat subvenţiile pentru bovine

Cu gândul la banii europeni, 177 de fermieri au omis că nu trebuie să se înregistreze cu datorii la bugetul de stat pentru a putea beneficia de subvenţiile pentru bovine şi nu şi-au plătit dările respective, fiind depistaţi de către reprezentanţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Alba, la verificarea ulterioară a documentelor.

Doi hoţi din autoturisme, capturaţi la Cugir

G.A.S., 24 de ani şi C.S., 21 de ani, ambii din Cugir, au fost identificaţi de poliţiştii din localitate ca fiind principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi din auto şi de componente auto, înregistrate pe raza oraşului.

Mersul pe jos e sănătos

Anul 2011 este anul relansării economice. Aşa ne-a spus, din nou, premierul Emil Boc. Şi el ştie. La fel ne-a spus şi la începutul anului trecut. Numai propria noastră îndărătnicie şi dorinţa de a-l contrazice cu orice preţ cu vorba, dar mai ales cu fapta, au transformat anul 2010 din anul relansării în anul continuării declinului economic!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *