Criminal violator liceu transplant vremea zapada profesoara copil prefect campionat medalie stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Bestia a fost prinsă!

Violatorul bătrânei din Izvoru a ajuns după gratii. După mai bine de trei zile, timp în care se poate spune că s-a bucurat de libertate, ieri-dimineaţă poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Costeşti, au reuşit nu numai să-l identifice pe autorul celor trei infracţiuni comise în noaptea de vineri spre sâmbătă (violare de domiciliu, viol şi tâlhărie), dar să-l şi reţină, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Trei directori de licee, înlocuiţi

La 23 decembrie 2010 au expirat mandatele a 15 directori de liceu din judeţul Argeş. Ordinul de ministru privind eliberările din funcţiile de manager a fost transmis în teritoriu.

Florea Costache ar putea avea nevoie de transplant de ficat

Starea de sănătate a vicepreşedintelui CJ Argeş Florea Costache s-a ameliorat. Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost în vizită de câteva ori zilele trecute la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”, acolo unde vicele este internat.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Recepţie la drumul de la Dâmbovicioara

Astăzi va avea loc recepţia drumului Podul Dâmboviţei (DN73) - Dâmbovicioara – Ciocanu - limita judeţului Braşov. Lucrarea a fost finalizată, pe 9 decembrie, de către firma „Comesad”.

Topirea zăpezii scoate la iveală şi alte cadavre

Despre atrocităţile pe care câţiva indivizi de-şi zic oameni le exercită asupra unor animale - este vorba despre câini – aţi putut citi în ziarul nostru zilele trecute.

Profesoara a lovit şi a fugit

Faptul că este profesor de limba engleză în cadrul Liceului Auto din Curtea de Argeş ar putea să fie un factor de încredere printre elevi, numai că, din păcate, după fapta pe care a comis-o luni dimineaţa, cu siguranţă că Georgeta Valeria Georgescu nu-i prea mai poate învăţa multe pe cei cărora le predă, fie şi în limba supuşilor reginei Angliei.

sursa: ziarularges.ro

Prefectul va tine audiente în comunele judetului

Gheorghe Davidescu a hotãrât sã ia o decizie la nivel de institutie care sã fie în interesul cetãtenilor din comune

Dãnut Ivãnicã a stabilit obiectivele pentru debutul de campionat

Dãnut Ivãnicã este una dintre sperantele echipei FC Arges. Tânãrul fotbalist a avut o evolutie foarte bunã în ultimul timp si sperã ca si acest an 2011 sã fie unul la fel de bun pentru el, dar si pentru FC Arges.

Prima medalie de aur din 2011 pentru Camelia Postoacã

Sâmbãtã si duminicã (8-9 ianuarie 2011) s-a desfãsurat prima competitie oficialã din 2011 din calendarul Federatiei Române de Tenis de Masã la Sala de sport a Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru din Constanta. Competitia denumitã TOP 12 este rezervatã celor mai buni 12 seniori si 12 senioare din tarã.

sursa: ziartop.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *