Cum a devenit Clujul interesant pentru australieni - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Cum a devenit Clujul interesant pentru australieni

Capitala Transilvaniei a fost inclusa in Top 10 al celor mai in­teresante des­tinatii europene, la categoria „oraselor despre care australienii nu au auzit inca", realizat de publicatia Sydney Morning Herald. Clasamentul este destinat celor care vor sa exploreze Europa si sa mearga mai departe de destinatiile clasice si, e drept, mai scumpe, precum Venetia, Paris ori Londra.
In topul realizat de Sydney Morning Herald, Clujul concureaza cu statiunea Ohrid din Macedonia, faimoasa pentru plajele de pe marginea unuia dintre cele mai mari lacuri din Balcani, ori cu Cetinje, orasul muntenegrean situat intr-o zona montana fabuloasa. Topul mai include orase precum Kutna Hora din Cehia, Kuressaare din Estonia, Keszthely din Ungaria, Torun din Polonia, Compiegne din Franta, Tampere din Finlanda ori Maribor din Slovenia.
Vicepresedintele Asociatiei Hotelierilor Clujeni, Gabriel Predescu, care este si cadru didactic la Unversitatea „Babes-Bolyai", spune ca „acest top demonstreaza faptul ca Clujul este o destinatie turistica in adevaratul sens al cuvantului, desi autoritatile locale au incercat sa ne convinga ca nu este. Totusi, avem o infrastructura hoteliera bine dezvoltata. La noi, hotelurile de patru stele chiar au patru stele".

Sursa: romanialibera.ro

05.08.2010


 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *