Cum au ajuns doi antreprenori din Bacau la afaceri de 135 mil. euro din distributia de tigari si dulciuri pentru Philip Morris sau Kraft - Ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Cum au ajuns doi antreprenori din Bacau la afaceri de 135 mil. euro din distributia de tigari si dulciuri pentru Philip Morris sau Kraft

Distribuitorul de bunuri de larg consum Simba Invest, controlat de doi oameni de afaceri din Bacau, una dintre cele mai mari 200 de companii din Romania, a reusit sa-si majoreze cu 10% cifra de afaceri, la 135 mil. euro, in primul an de recesiune si mizeaza si in acest an pe un avans al vanzarilor in conditiile in care a extins colaborarea cu Kraft Foods si Philip Morris.
Spre exemplu, Simba Invest este cel de-al doilea mare distribuitor local al producatorului tigaretelor Marlboro-Philip Morris, dupa Top Brands Distribution (TBD). Potrivit calculelor ZF, compania din Bacau se afla in top cinci distribuitori de bunuri de larg consum din Romania, un segment in care podiumul e impartit intre Interbrands, TBD si Astral Impex.
Cresterea cifrei de afaceri a Simba Invest s-a datorat anul trecut in mare parte dublarii numarului de judete in care compania distributia produse pentru clientul Philip Morris, al doilea mare producator local de tigarete. "Dezvoltarea noastra pe baza vanzarilor de tigari a avut loc in a doua jumatate a anului, cand am crescut numarul de judete in care operam pentru Philip Morris de la 10 la 22."Citeste mai multe AICI .

Sursa: zf.ro

17.08.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *