Cum s-au inghesuit peste 10.000 de romani pe 300 de joburi - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Cum s-au inghesuit peste 10.000 de romani pe 300 de joburi

Dorinta romanilor de a-si gasi un loc de munca bun este la cote maxime. Peste 10.000 de persoane si-au depus CV-ul in speranta ca vor fi angajate la fabrica de sampoane si produse de ingrijire a Procter &  Gamble (P&G) de la Urlati, din judetul Prahova, dupa cum au declarat pentru Gandul oficialii companiei. Asta inseamna ca, in medie, cate 33 de oameni au concurat pe fiecare din posturile puse la bataie, de electricieni, mecanici, chimisti si cu experienta in domeniul automatizarii.
Nu numai unele companii din industria bunurilor de larg consum se afla in plina perioada de recrutare. Industria auto, prin companiile Renault si Ford, se afla pe lista domeniilor in care romanii au sanse sa-si gaseasca un loc de munca. Si nu sunt numai promisiuni: pe 15 septembrie, Grupul Renault inaugureaza Centrul Tehnic de Incercari de la Titu, unde vor lucra 300 de angajati pana la finele anului, iar pana la sfarsitul lui 2011, 400 de angajati.Si unele companii IT straine din Romania fac recrutari, cum este cazul Microsoft, Amazon si Oracle si, in anumite cazuri, ajung sa concureze cu firme din industria auto, in goana dupa programatori.
De lucru se anunta si in sectorul financiar, la producatorii si distribuitorii de energie, gaze si apa, ca si in hoteluri si restaurante. In fiecare din aceste domenii, unul din patru angajatori se gandesc sa-si mareasca echipa.

Sursa: gandul.info

14.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *