Curriculum vitae consultanti fiscali

Curriculum Vitae  |  0 comentarii

Cum, unde si cand trebuie intocmit un curriculum vitae pentru consultanti fiscali. La aceasta intrebare gasim raspunsul in Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali 9/2012 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, Comisia de auditori statutari si Comisia de apel, potrivit careia:

Art 5
Cererea de candidatura va fi insotita si de un curriculum vitae in format european, in care se face o scurta descriere a propriei activitati referitoare la:
- actiuni intreprinse pentru sprijinirea profesiei: organizarea sau participarea la evenimente unde a fost promovata activitatea de consultanta fiscala, articole publicate pe teme de fiscalitate, sustinerea de cursuri pe teme de fiscalitate in calitate de lector, promovarea in media sau in mediul de afaceri a activitatii de consultanta fiscala etc.;
- studiile, titlurile stiintifice, lucrarile stiintifice elaborate, carti publicate in domeniu, alte tipuri de lucrari de specialitate etc.

Art. 6 (3) Comisia de validare a candidaturilor va intocmi o lista cu candidaturile admise, care va fi afisata pe site-ul Camerei, inclusiv curriculumul vitae al fiecarui candidat, in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la data termenului-limita de depunere a candidaturilor.

Ce trebuie sa retineti este faptul ca nu exista decat un model unic de CV european iar acela il descarcati din pagina CV European.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *