Cursuri masterale gratuite, organizate de Facultatea de Economie si Gestiunea Afacerilor - Ziare Timisoara

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Cursuri masterale gratuite, organizate de Facultatea de Economie si Gestiunea Afacerilor pe sectorul Auditului si managementului financiar al fondurilor europene

Facultatea de Economie si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest Din Timisoara anunta demararea inscrierilor pentru urmarea masteratului "Auditul si managementul financiar al fondurilor europene". Urmarea cursurilor acestui master este gratuita, ca urmare a obtinerii unei finantari nerambursabile in cadrul proiectului POSDRU 64076 "Adaptarea curriculei universitare, de masterat, la cerintele pietei muncii din România în domeniul proiectelor finantate din fondurile structurale si de coeziune".
Prin acest masterat se ofera posibilitatea absolventilor de studii universitare de nivel licenta (minimum 3 ani) de a se specializa in domeniul auditului si al managementului financiar al proiectelor finantate din fondurile europene si de coeziune. Mai mult decat atat, absolvirea masteratului da posibilitatea absolventiilor la accesul la stagiul organizat de catre CAFR, pentru dobandirea calitatii de auditor financiar.
Trebuie mentionat ca toate cursurile si seminariile au un poreponderent caracter practic, aplicativ, la derularea acestora participand experti practicieni implicati in diverse calitati in implementarea de proiecte cu finantare europeana.

Sursa: time4news.ro

27.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *