DNA Iasi Spiru Haret scandal educatie tragedie parcare Iasi pomana avocat stiri ziare Iasi

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Surpriza la DNA Iasi

Surpriza mare in scaldalosul dosar al stimulentelor angajatilor de la Fiscul iesean. Desi anterior il inchisese in mod bizar, Directia Anticoruptie a redeschis, la sfirsitul anului trecut, dosarul fostei sefe a Directiei Judetene de Finante, Sorina Marin. Ea este acuzata ca, in perioada in care a detinut conducerea institutiei, a cerut de la salariati o cota parte, de 50%, din banii pe care tot ea ii aproba fiecaruia ca stimulente. Initial, cazul a fost inchis, oficial din cauza "probelor neconcludente".

Scandalul "Spiru Haret" explodeaza si la Iasi

Mai multe absolvente iesence au dat in judecata Universitatea "Spiru Haret" si Ministerul Educatiei. Diplomele celor 17 iesence nu au fost eliberate, la un an si jumatate de la absolvire.

Mama a doua fete s-a spinzurat in baie, in Dacia

Femeia avea 47 de ani, era casatorita, iar cele doua fiice ale sale munceau in strainatate.O femeie care locuieste in cartierul iesean Dacia a fost gasita de politisti decedata. Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, femeia si-a luat singura viata.

Doi taximetristi s-au batut ca chiorii in zona CUG pentru un loc de parcare

Au fost despartiti de o patrula de politie. Unul dintre ei s-a ales cu o fractura dubla de mandibula.Un taximetrist din Iasi a fost trimis ieri in judecata pentru vatamare corporala. Conform procurorilor, pe data de 15 martie 2010, Vasile Hurmuzache (44 de ani) l-a agresat pe un coleg de breasla.

Pomana la intrarea in avocatura

Modificarile aduse legii avocaturii cu trei zile inainte de finalul anului 2010 reprezinta o pomana greu de refuzat pentru primarii si viceprimarii comunelor iesene • Daca au studii juridice, acestia pot sa devina avocati definitivi la finalul mandatelor, fara examenul specific

Iesi afara, fiinta extraordinara!

Cenzura stalinista impusa de primarul Gheorghe Nichita ziaristilor care-l calcau pe bombeu a fost desfiintata. Dispozitia emisa de primar in urma cu o luna, prin care accesul presei in primarie era conditionat, a fost atacata de Prefectura in instanta si anulata pana la solutionarea cauzei.

Familia Tepoi, executata de banci

Familia Tepoi este executata de bancile comerciale de la care a luat credite de sute de mii euro. Sucursala ieseana a Intesa Sanpaolo Bank a scos la vanzare recent o suprafata de 7 hectare de teren aflata la marginea Drumului European E 583 Iasi - Roman, la intrarea in orasul Podu Iloaiei, care a apartinut uneia dintre firmele lui Razvan Tepoi

An de groază pentru pensionari

Anul 2011 a început sub semnul supliciilor pentru pensionari. Veniturile urmează să le fie reduse, calcularea vechimii în muncă se va face cu cheltuieli suplimentare şi cu drumuri prin tribunale, în timp ce pentru unii sărbătorile au venit chiar cu somaţii şi titluri executorii. Acestea sunt însă doar câteva dintre schimbările care se prognozează pentru 2011.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *