Daewoo si Samsung, atrase spre Cluj-Napoca - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Daewoo si Samsung, atrase spre Cluj-Napoca

Compania Daewoo Electronics tatoneaza terenul pentru deschiderea la Cluj a unei fabrici de electrocasnice, spune Sorin Apostu. In ceea ce priveste o potentiala venire a Samsung la Cluj, primarul nu a negat informatia, dar nici nu a dat mai multe detalii.
Apostu a mentionat ca a inaintat conducerii Daewoo si o scrisoare oficiala din partea Guvernului Romaniei in care se subliniau avantajele unei investitii in zona Clujului. „La Seul am avut o intilnire cu directorul general si general managerul biroului strategic din cadrul diviziei electrocasnice a companiei. Noi le-am inaintat o oferta pentru un teren de 17 hectare din zona de est a orasului, in Someseni", a declarat primarul Clujului intr-o conferinta de presa. El a mai specificat ca terenul din Someseni va face proiectul unui proiect din fonduri europene, fiind inclus in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Zonei Metropolitane. Aici urmeaza sa fie dezvoltat un parc logistic, investitia fiind estimata la 10 milioane de euro.
In ceea ce priveste vizita din Coreea de Sud si China, printre obiectivele vizitate de delegatia clujeana condusa de edilul-sef s-a numarat si oraselul Samsung din Suwon. Desi nu a negat o potentiala venire a Samsung la Cluj, Apostu nu a dorit sa ofere mai multe informatii.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *