Dealeri de droguri din Pitesti prinşi in flagrant

Stiri Arges  |  0 comentarii

Doi piteşteni sunt suspectaţi de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. de trafic de droguri. La locuinţele acestora, poliţiştii au găsit două culturi de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, cannabis vrac, dar şi porţionat, doze de LSD ( drog de mare risc) şi sume importante de bani.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti l-au prins în flagrant, ieri, pe M.S., de 30 de ani, din Piteşti, în timp ce vindea 10 grame de cannabis, unor consumatori.

Ulterior, la percheziţia efectuată în locuinţa acestuia, au fost găsite importante cantităţi de cannabis vrac, dar şi porţionat în doze, sume mari de bani, precum şi o cultură de cannabis indoor, amenajată într-o microseră.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că suspectul făcea parte dintr-o reţea bine organizată de traficanţi de droguri care se aprovizionau cu stupefiante din Olanda şi Spania, dar care şi cultivau cannabis în Piteşti.

Poliţiştii au identificat şi un complice al traficantului, pe M.A., de 22 de ani, din Piteşti, care, la rândul său, vindea importante cantităţi de cannabis şi substanţe de tip „etnobotanic”, consumatorilor din Piteşti. Într-un apartament închiriat de acesta, poliţiştii au găsit 250 de grame de cannabis, sub forma de muguri, nouă doze de LSD ( drog de mare risc), sume importante de bani, dar şi o altă microseră în care se aflau plante din specia cannabis, în diferite stadii de dezvoltare.

Faţă de cei doi suspecţi, procurorii D.I.I.C.O.T. au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *