Declaratia 094 - privind cifra de afaceri realizata in anul precedent

Declaratii fiscale  |  2 comentarii

Free download ( descarca gratuit ) declaratia fiscala 094. Formular 094 valabil la ianuarie 2011
Declaraţia se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din  Codul fiscal, care au utilizat trimestrul ca perioadă fiscală în anul precedent, care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi care nu au depăşit plafonul de 100.000 euro, al cărui echivalent în lei se calculează conform normelor. Formularul se depune la organul fiscal competent şi se completează în două exemplare, înscriindu-se cu majuscule, citeţ şi corect, toate datele prevăzute.  Un exemplar, semnat şi ştampilat, se depune la unitatea fiscală, direct la registratură sau la poştă, prin scrisoare recomandată; un exemplar se păstrează de către persoana impozabilă


Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • ANAFORUL

  17 Ianuarie 2011, 08:32

  1

  Nu inteleg de ce mai trebuie depusa declaratia 094? Asa se face ANAF-ul romanesc cu maculatura si ii face bogati pe taietorii de paduri !

 • Admin

  08 Ianuarie 2014, 18:38

  2

  Scopul declaratiei este acela de a scuti persoanele juridice, care depuneau lunar decontul de TVA in anul precedent dar care tot in anul precedent nu indeplinesc conditiile de mai sus, sa depuna lunar ci doar trimestrial decontul ! Daca nu depuneti declaratia 094 veti depune tot lunar decontul de TVA!

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *