Declaratii de dragoste scurte, ideal de transmis prin SMS

Declaratii de dragoste  |  0 comentarii

Cine vrea sã subjuge si sã cãlãreascã un om, încearcã sã-l schimbe. Cine iubeste un om îl acceptã asa cum este.

♥♥♥♥♥♥
În adâncul sufletului tãu, ai impresia cã fiecare om nu doreste altceva decât sã iubeascã si sã fie iubit.

♥♥♥♥♥♥
Cine are capacitatea de a se îndrãgosti, poate avea mereu încredere în iubire si în valoarea omului de care s-a îndrãgostit.

♥♥♥♥♥♥
Dragostea noastrã e la fel ca o boalã pe care dacã nu o tratezi se agraveazã si ca orice floare pe care dacã nu o uzi se ofileste.

♥♥♥♥♥♥
Dacã am fi pietre nu am avea nevoie de cuvinte, dacã am fi picuri de ploaie nu am avea nevoie de lacrimi, dar suntem oameni si avem nevoie de dragoste oricât de departe ar fi ea si oricât de greu ne-ar fi sã ajungem la ea.

♥♥♥♥♥♥
Doar o petala aruncata, a alunecat grabita pentru a pecetlui despartirea noastra...Acum "gradina" este goala si vantul "alearga" de la un capat la altul pentru a da fila cu fila viata mea si pentru a "matura" petalele cazute..

♥♥♥♥♥♥
Chiar daca inima îti plânge, în fata oamenilor trebuie sa zâmbesti mereu, altfel ei îti vor cunoaste tristetile si te vor compatimi ca pe un om slab

♥♥♥♥♥♥
Ma tem ca, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tâmplele de atata fericire. Tâmpla dreapta mi s-ar prelinge pe sâni si pe coapse si s-ar scurge intr-o crapatura de pe podea.Tâmpla stânga s-ar desprinde de mine si, delirind, ar pluti in nestire pâna când s-ar izbi de o stea. Totusi, te rog mult, iubeste-ma.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *