Declaratii de dragoste de transmis cand iti este dor si gandesti la el sau ea

Declaratii de dragoste  |  0 comentarii

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc. (by no`love`)

Esti in gandul meu mereu, si visez sa-ti sarut buzele de mii de ori. Ma uit in ochii tai si simt ca tu esti tot ce mi-am dorit!

Te iubesc extrem de mult si nimeni niciodata nu ne va putea desparti. Imi e dor de tine si abia astapt sa te vad si sa te sarut.

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!

Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine... Te iubesc!

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare.

In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.

Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" Si tie sa ti-l daruiesc, ca esti tot ce imi doresc!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *