Delta peste sanatate fisc recensamant agricol tribunal cj tulcea scoala proiect european stiri ziare Tulcea

Stiri Tulcea  |  0 comentarii

Pescarii de la Dunare acuza statul ca le baga prohibitia pe gât

Pescarii tulceni care îsi desfasoara activitatea pe Dunare s-au plâns autoritatilor ca pescarii din Ucraina captureaza sturioni, în timp ce în apele teritoriale românesti ale Dunarii aceasta activitate este interzisa. Mai mult, acuza oamenii, unii din pescarii ucraineni îsi desfasoara activitatea în apele teritoriale românesti cu aparate electrice interzise de legile din România.

Aproape 5000 de tulceni în vizorul executorilor de la Casa de Sanatate!

Mii de concitadini care s-au înregistrat la Fisc în ultimii cinci ani ca desfasoara activitati independente nu si-au platit contributia la asigurari de sanatate.

CJ Tulcea, economie de 20 de miliarde la atribuirea "Triunghiului Manastirilor"

* Firma Glacial Prod SRL va încasa aproximativ 41 de miliarde (TVA inclus) pentru lucrarile de reabilitare a drumurilor care leaga manastirile Saon, Celic-Dere si Cocos


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Recensamântul agricol: Îsi ascund averea de teama impozitelor

Potrivit celor declarate de seful Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala Tulcea, Luminita Raileanu, cu precadere în mediul rural, oamenii nu sunt dornici sa declare tot ceea ce detin, probabil de teama taxelor si impozitelor pe care le-ar putea plati odata intrati în evidenta organelor fiscale.

Noile reguli pentru obtinerea permisului au bagat în sedinta patronii scolilor auto

În cursul zilei de ieri, Prefectura Tulcea a gazduit o reuniune cu titlu informativ pe marginea noilor reguli pentru obtinerea permisului de conducere.

100 de litigii pe masa Tribunalului Tulcea, pentru reducerea salariilor cu 25%

Precedentul creat de Tribunalul Vâlcea care a dat sentinte favorabile cadrelor didactice privind ilegalitatea diminuarii cu 25 la suta a indemnizatiilor de concediu si a salariilor, a dat sperante bugetarilor de la noi. Dupa instanta vâlceana si alti judecatori au vazut ilegale retinerile de 25 la suta astfel functionarii publici, profesorii sau politistii au început sa spere ca li se va face dreptate.

Scoli reabilitate fara elevi

Conducerea Inspectoratului scolar Judetean Tulcea arata cu degetul catre guvernarile anterioare si spune ca acestea se fac vinovate de coordonarea heirupista a programelor de reabilitare a unitatilor scolare.

sursa: ziaruldelta.ro

Navaliştii tulceni trebuie reprezentaţi în administraţia locală şi judeţeană!

„Avem de muncă, dar şi o bună relaţie cu conducerea unităţii şi patronatul, o relaţie bazată pe respectul reciproc” – declară preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor, Doru Şchiopu

Ban la ban trage. Banii europeni pentru pescuitul din Deltă, tot pentru cei bogaţi

Primele proiecte europene pentru pescuit au fost înregistrate de ANPA * Pescarii din Deltă spun că ei nu vor avea acces la fondurile europene, ci doar proprietarii cherhanalelor

sursa: obiectivtulcea.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *