Deputatul PSD, Mircea Draghici, condamna intentia lui Prigoana de a cenzura presa scrisa si internetul - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Mircea Draghici condamna intentia lui Prigoana
de a cenzura presa scrisa si internetul

Deputatul PSD de Arges Mircea Draghici sare in apararea presei scrise si internetului, dupa ce deputatul PDL Silviu Prigoana a initiat un proiect legislativ prin care se incearca cenzurarea acestor mijloace, sub pretextul ca ar fi de fapt "reglementate" de CNA. In secolul informatiei, considera Mircea Draghici, Prigoana condamna romanii la bezna.
"Initiativa legislativa prin care Silviu Prigoana doreste ca presa scrisa si cea on-line sa fie autorizate si reglementate de catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA) reprezinta mai mult decat o formula de cenzura grosolana, mai ceva ca in epoca regimului comunist!
Documentul semnat si de alti 11 parlamentari ai puterii este surprinzator, cu atat mai mult, cu cat, multi dintre ei sunt obisnuiti ai aparitiilor media, iar Prigoana insusi a fost unul dintre cele mai vocale personaje cu plici sau fara, din presa contemporana! Ori traiul alaturi de o jurnalista nu-i prieste domnului deputat, ori portocalii vor sa puna lacat la gura intregii tari, mai ales ca spatiul virtual este printre putinele in care oamenii isi mai pot spun parerea deschis si vehement!", spune Mircea Draghici.

Sursa: epitesti.ro

14.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *