Deputatul clujean Mircia Giurgiu (PDL) a cerut ieri demisia ministrului Muncii, Mihai Seitan, si pe cea a ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Giurgiu cere demisia ministrilor Muncii si Finantelor

Deputatul clujean Mircia Giurgiu (PDL) a cerut ieri demisia ministrului Muncii, Mihai Seitan, si pe cea a ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, pe care ii considera vinovati de haosul creat saptamina trecuta de depunerea declaratiilor de venit.
     Giurgiu a mai precizat ca nu este singurul nemultumit de problemele aparute. „Sint foarte multi colegi parlamentari nemultumiti de ceea ce s-a intimplat in legatura cu cozile care s-au creat ca urmare a hotaririi unor ministri de a stabili niste norme de aplicare a Ordonantei, norme care vin in contradictie cu Ordonanta in sine. Nu este in regula si vom solicita sa vina cei doi ministri sa ne spuna cum ar trebui sa rezolve problema. Oricum, propunerea noastra, pe care o vom prezenta pina la 1 septembrie, este cea de modificare a normelor de aplicare aferente Ordonantei. Noi credem ca s-a facut o mare greseala si cei doi ministri ar trebui sa-si dea demisia dupa ce au produs atitea cozi si nemultumiri in rindul populatiei“, a declarat Mircia Giurgiu.

sursa: monitorulcj.ro

31.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *