Despagubire de 5 milioane de euro pentru un bebelus ucis - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

5 milioane de euro pentru un bebelus ucis

Parintii unuia dintre copiii morti la Maternitatea Giulesti s-au hotarat sa ceara daune morale. Stelian Pauna si Madalina Arcudean din Giurgiu sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe pentru ca vinovatii sa plateasca.
„Deocamdata doar Stelian si Madalina au cerut despagubiri. Ceilalti nu s-au hotarat, sunt inca sub soc, in special mama", a declarat pentru „Adevarul" Beatrice Comaniceanu, avocata celor doua familii. Parintii au cerut daune morale si materiale in valoare de 5 milioane de euro. „Sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe, mai ales ca, in mod cert, se va incepe trimiterea in judecata „in masa". Avem toate sansele sa castigam procesul, poate nu intreaga despagubire, dar cu siguranta drepta­tea va fi de partea noastra", a mai spus Beatrice Comaniceanu.
Maternitatea Giulesti risca desfiintarea, in cazul in care va fi trimisa in judecata, iar instanta ia o decizie definitiva in acest sens, a declarat, ieri, procurorul-sef Marius Iacob. Oficialul a anuntat ca Parchetul a inceput urmarirea penala impotriva Spitalului „Panait Sarbu"- Maternitatea Giulesti pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa, in cazul incendiului in care cinci nou-nascuti si-au pierdut viata, iar sase nou-nascuti sunt grav raniti.

Sursa: Adevarul.ro

26.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *