Dinamovistul Cristi Borcea a cumparat Plafar Timisoara

Stiri Timisoara  |  1 comentarii

Dinamovistul Cristi Borcea a cumparat Plafar Timisoara

Dinamovistul Cristi Borcea a devenit proprietarul cu acte în regula al Fabricii de prelucrare a plantelor medicinale „Plafar“ Timisoara, în urma unei tranzactii discrete în care a investit circa 2,5 milioane de euro. Imediat dupa preluarea unitatii aflate la periferia Timisoarei, în zona unitatilor militare de pe Calea Girocului, noul proprietar a trimis în somaj si ultimii 20 de angajati, pregatindu-si proprietatea pentru o eventuala revânzare.
Nu stim numele celui care a cumparat, dar la putin timp dupa ce a preluat fabrica si depozitele de plante medicinale, a trimis pe toata lumea în somaj si a pus lacatele pe porti“, ne-a declarat Vasile Schipor, unul dintre fostii paznici ai patrimoniului „Plafar“. Desi anul trecut a avut o oferta deosebit de avantajoasa de a vinde cei 18.000 de metri patrati de teren cu un profit de aproape 2 milioane de euro, Borcea a refuzat tranzactia, în asteptarea unei afaceri mai bune. „I-am prezentat oferta si perspectiva de a primi banii cash, câteva milioane de euro, însa a refuzat. Asteapta variante mai bune, stiind ca un mare lant de magazine din Germania cauta teren în acea parte a orasului pentru deschiderea unui hipermarket“, ne-a dezvaluit un agent imobiliar.

sursa: opiniatimisoarei.roComentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • hydac6

    03 Februarie 2012, 21:47

    1

    Sa moara borcea in chinuri smenaru dracului jegosu p### a falimentat o fabrica cu traditie ca sa faca el o specula cu teren jegoasa cu terenul

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *