Divort deputat paparazzi penitenciar muzeu contrabanda tigari eco explozie arta imm stiri ziare Prahova

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Aflat in divort de Adriana Saftoiu, Claudiu a iesit in public cu noua lui iubita

Motivul divorţului dintre deputatul de Prahova Adriana Săftoiu şi soţul ei a fost ieri fotografiat de paparazzi de la Cancan: "Ieri, sotul Adrianei Saftoiu s-a afisat, pentru prima data, la brat cu ziarista Cristina Faighel. Paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe cei doi "porumbei" in cartierul Titan, in timp ce ieseau din blocul in care locuiesc impreuna.

Penitenciarele din Prahova, mai vizitate decât muzeele

11.000 de persoane au intrat, anul trecut, in incinta Penitenciarul Ploiesti, vizitând deţinuţi. Numărul este mai mare decât cel al vizitatorilor Muzeului de Istorie Prahova. Statistiticile Penitenciarului de pe strada Rudului mai arată că aici s-au introdus 36 de tone de cadouri (alimente, imbracaminte, incaltaminte si alte lucruri permise de lege), peste 4.000 de scrisori primite si 1.500 de telefoane date de catre cei incarcerati, 445 de vizite intime şi 8 casatorii.

Vălenii de Munte: Politia a confiscat ieri ţigarete şi băuturi alcoolice fără acte de provenienţă

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Vălenii de Munte au organizat şi desfăşurat o acţiune în comunele aflate sub coordonare pentru combaterea activităţilor ilegale cu produse din tutun provenite din Republica Moldova..

Campina isi ecologizeaza batalurile. Ministrul Borbely vine marti sa semneze actele.

Primarul Horia-Laurentiu Tiseanu se va intalni marti, 18.01.2011, cu Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, care  se va deplasa la Câmpina în vederea semnării primului contract pe Axa 2.1 – Reabilitarea terenurilor poluate istoric din Programul Operational Sectorial de Mediu.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Explozia de la Liceul Auto a avut loc intr-o clasa dintr-o magazie construita in 1935

Pompierii au stabilit că explozia de ieri de la Liceul Auto din Ploieşti s-a produs pe fondul nerespectării regulamentului intern al şcolii de către elevi, aceştia încercând reaprinderea focului în soba în care se acumulaseră gaze.

sursa: ph-onlinr.ro

Birou unic One Stop Shop pentru IMM-uri

In data de 19 ianuarie, la Bucureşti, va avea loc un seminar de prezentare pentru un concept pilot în România. Sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, va fi gazda, incepand cu ora 9.30, unei sesiuni de prezentare a modelului pilot de birou unic "One Stop Shop" pentru IMM in cadrul Proiectului "Simplificarea Procedurilor Administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice "One Stop Shop", co-finantat din Fondul Social European.

S-a inventat softul cu care îţi poţi şterge datele personale de pe internet!

Ministrul Federal al protecţiei consumatorilor, Ilse Aigner, a prezentat în premieră la Berlin software-ul ‚X-pire‘, prin care anumite date personale de pe internet pot fi şterse de către utilizatori, scrie money.ro, citând Deutche Welle.

Serviciul de presă al companiei LUKOIL şi-a lansat blog

În data de 12 ianuarie 2011, Serviciul de presă al companiei LUKOIL a lansat un blog oficial pe internet. Blogul se poate accesa la http://press.lukoil.ru.

Bustul lui Toma Socolescu va fi dezvelit azi, la Ploieşti

Azi, la orele 11.30, în prezenţa reprezentanţilor Primăriei Municipiului Ploieşti şi ai Consiliului Local Ploieşti, precum şi ai altor instituţii de cultură, va fi dezvelit bustul profesorului - arhitect Toma T. Socolescu.

Eminescu, evocat azi la Ploieşti

Primăria Municipiului Ploieşti a organizat la bustul poetului Mihai Eminescu, din centrul municipiului, în ziua de 14 ianuarie 2011, cu începere de la ora 11:00, evocarea marelui poet, cu prilejul aniversării a 161 de ani de la naşterea sa.

sursa: prahovabusiness.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *