Divort primaria itm job judecatoare mita retrocedare prefect vremea asigurare avocat medic lege stiri ziare Iasi

Stiri Iasi  |  0 comentarii

Primul divort inregistrat la Primaria Iasi

Legea ofera din acest an o modalitate mai simpla de desfacere a casatoriei, fara a fi nevoie de o actiune in instanta: divortul la Primarie sau la notar. Un prim cuplu a depus deja actele necesare. Alte 13 cupluri au cerut informatii de la Starea Civila.

Cum pot fi inselati angajatii la contractul de munca tocmai cu softul ITM

De la 1 ianuarie 2011 contractele de munca nu mai trebuie declarate la sediile Inspectoratului de Munca, ci prin intermediul internetului. Toate bune si frumoase, numai ca programul nu a fost actualizat de ani buni si nu contine rubrici pentru declararea salariului, a perioadei pentru care se incheie contractul sau durata programului de lucru.

Mituitorul judecatoarei Buliga a recunoscut tot

Liviu Popescu, prins in flagrant delict dupa ce a iesit din casa Georgetei Buliga, a recunoscut toate acuzatiile chiar de la primul termen de judecata, pentru a i se scadea pedeapsa. In schimb, judecatoarea neaga mita. Curtea de Apel Bacau a ramas in pronuntare in cazul lui Liviu Popescu. Tot ieri, judecatorii bacauani au respins cererea de punere in libertate formulata de Buliga.

O retrocedare uriasa: 1.150 ha

O suprafata cit un sfert din Iasi a fost retrocedata ieri, nu fara scandal, unei singure persoane. E vorba de o padure de peste 1.150 ha din Siretel, care a fost data Anisiei Fischer, urmasa unui evreu, Froim Fischer, care detinuse o imensa mosie in judet, de 3.700 ha. Decizia de ieri a Comisiei Judetene de Fond Funciar este insa departe de a incheia dosarul.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Va fi azi schimbat prefectul?

Prefectul Dragomir Tomaseschi va fi inlocuit cu subprefectul Bogdan Saramet? Mai multe surse din PDL Iasi spun ca decizia de demitere a prefectului de Iasi va fi aprobata in sedinta de azi a Guvernului. Cine va veni insa pe postul lasat liber de Bogdan Saramet?

Au omorit in bataie un consatean ca li s-a parut ca se lauda prea tare

Trei indivizi din localitatea Comarna au primit ieri o pedeapsa totala de 53 de ani de detentie, pentru omor deosebit de grav si violare de domiciliu.

Cursele aeriene Iasi-Bucuresti, anulate din cauza cetii

Ceata a creat din nou probleme pe Aeroport. Tarom a anulat ieri cursa Iasi-Bucuresti din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Semafoarele de la Billa si de la Gara vor merge in tandem

Semafoarele de la Billa si de la Gara vor functiona in tandem. Sefii Primariei au luat aceasta decizie pentru fludizarea traficului din zona.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Carpatica Asig, teapa la inaltime!

Carpatica Asig a refuzat plata unor despagubiri pentru ca autoturismul avariat nu era suficient de prafuit. Inspectorul de daune de la Sibiu a dedus, pe baza unor fotografii, ca accidentul nu a avut loc asa cum fusese descris. Intr-un alt caz, Carpatica Asig a refuzat plata fara nici un motiv.

Avocatul Igori Istrati a turnat totul

Avocatul Igori Istrati a acceptat ieri sa spuna totul la DNA. A vorbit deschis despre tot ce a facut si mai ales despre relatia cu actualul prefect al Iasului. Timp de cateva saptamani, ofiterii DGA au incercat sa gaseasca probe compromitatoare la adresa prefectului

Ciuhodaru le cere pacientilor sa-l scape de falsurile de 300 milioane lei

Conducerea Spitalului de Urgente Sf. Ioan si doctorul Tudor Ciuhodaru se ameninta reciproc cu instanta de judecata. Managerul Vladimir Poroch sustine ca medicului ii vor fi retinuti bani din salariu, esalonat.

sursa: bzi.ro

Să plătiţi bine!Scumpirea carburanţilor ar putea provoca scumpiri în lanţ

Creşterea preţului produselor petroliere din ultimele luni pune o presiune foarte mare asupra întregii economii româneşti, antrenând majorări în lanţ pentru costurile a tot felul de produse şi servicii.

La cursuri, cu paltoane

Elevii din şcolile din Moldova s-au întors nu demult la cursuri. Pentru unii dintre ei, revenirea în bănci nu a fost chiar o bucurie, fiind obligaţi să îndure frigul din clase. În plină iarnă, încă mai sunt şcoli în care încălzirea este o problemă fiindcă primăriile nu au bani pentru combustibil.

Noua lege a avocaţilor, un cadou pentru Emil Boc?

Deşi nu duc lipsă de privilegii, guvernanţii şi-au mai votat altele. Legea 270/2010, de modificare a Legii 51/1995, de organizare a profesiei de avocat, are prevederi ce miros de la o poştă a cadou politic

sursa: evenimentul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *