Doi elevi din Cluj s-au drogat la ore! Directoarea scolii: Cand i-am gasit isi dadeau ochii peste cap - Ziare Cluj Napoca

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Doi elevi din Cluj s-au drogat la ore! Directoarea scolii: „Cand i-am gasit isi dadeau ochii peste cap“

Doi elevi clujeni, minori, au ajuns vineri dimineata, in jurul orei 10.20, la Unitatea de Primire Urgente Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca, dupa ce in pauza au consumat substante etnobotanice.
„Aveau probleme de comportament, radeau. Cand i-am gasit isi dadeau ochii peste cap, iar unul din ei spunea ca nu are aer", a spus Roxana Razoriu, directoarea scolii.Directoarea scolii a chemat SMURD-ul, dar si un echipaj de politie. „Parintii au fost sunati intre timp de catre colegii celor doi, deoarece unul dintre ei m-a rugat plangand sa nu ii spun tatalui sau deoarece il va bate. Nu i-am sunat pe moment, dar i-am anuntat dupa", a completat Razoriu.
Potrivit acesteia, H.V., impreuna cu un coleg, ambii de 15 ani, au fost victima altui coleg, V.O., care le-a furnizat drogul. „Mie nici acum nu-mi vine sa cred. Anul acesta scoala noastra a castigat locul I la un concurs judetean unde am prezentat un filmulet antidrog realizat de elevi", a conchis directoarea.

Sursa: Adevarul

04.10.2010

 

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *