Doljenilor le place viata in cazinouri, practicand sportul pariurilor

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Speranta moare ultima. Chiar daca norocul pare ca nu te loveste

Jocurile de noroc sunt o afacere infloritoare chiar si pe timp de criza. Romanul tot spera ca va castiga si uita numarul banilor pe care ii inghit jocurile de acest gen. Pragul acestor localuri sunt calcate destul de des, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna cand in buzunar mai intra cate un venit in plus. Si in ideea de a-si spori micul castig, individul pariaza
Pe perioada crizei, doljenii sunt atraşi ca un magnet de jocurile de noroc. Cozile de altădată de la lapte şi pâine s-au mutat acum la agenţiile de pariuri.
Mirajul jocurilor de noroc atrage deopotriva barbati si femei, tineri si batrani, intelectuali sau saraci cu duhul.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Dolj informează că în judeţ există 40 de firme care practică jocurile de noroc, dintre care 17 au sediul social în Dolj, iar 23 sunt din alte regiuni ale ţării, dar şi-au deschis aici puncte de lucru.
Periurile sportive au priza cel mai bine la jucatori. Femei sau barbati pariaza sume modice sau foarte mari in speranta unui castig. Un craiovean a câştigat 200.000 de lei zilele trecute, acest lucru le da impuls celorlalti spre atingerea acestei performante.
În timp ce statul impozitează excesiv munca şi mediul privat, în general, cei care câştigă din jocuri de noroc vor fi păsuiţi. Dacă o persoană fizică sau juridică nu-şi plăteşte un leu la stat, atunci statul o somează şi o execută rapid. În schimb, în proiectul de modificare a Codului Fiscal, dat publicităţii zilele trecute, se propune neimpozitarea jocurilor de noroc, în special a celor de la cazinouri şi maşinuţe. Guvernanţii vor să introducă bilete de intrare la firmele care practică jocuri de noroc, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal.

Sursa: Gazeta de Sud

14.12.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *