Dormitoare. Modele de dormitoare

Economie  |  0 comentarii

Modele de dormitoare si mobila pentru dormitor realizate de principalii producatori din Romania. Dormitoare pentru copii, dormitoare moderne si ieftine. Alege un dormitor.

CREATEUR D`AMBIENCE"
este conceptul propus de Galeriile Noblesse ceea ce se traduce prin dorinta de a oferi clientilor mai mult decat o gama variata de mobilier si decoratiuni , ci un concept complex , integrat , coordonat intre mobilier , decoratiuni , textile , astfel incat rezultatul sa fie unul deosebit .
Galeriile Noblesse ofera o gama variata de mobilier , orice stil , de la cel modern cu linii drepte si indraznete , la cel clasic , calduros , art deco sau unul mai avangardist .Reprezentam un numar important de furnizori din Italia , Franta si Spania de la un nivel mediu -inalt pina la branduri exclusiviste foarte cunoscute .
Pentru detalii vizitati site-ul www.galeriilenoblesse.roPRO DESIGN ARTO echipa tanara si profesionista care are o vasta experienta in domeniul mobilier la comanda din PAL, PAL MELAMINAT, PAL LUCIOS, MDF, MDF INFOLIAT, MDF VOPSIT.
Suntem o firma mica dar punem accent pe calitatea produselor si seriozitatea de care dam dovada, iar preturile avantajoase ne vor ridica pe culmea succesului in viitor.
Stim ca avem concurenti numerosi. Unii dintre ei probabil lucreaza deja cu dumneavoastra, dar noi suntem fermi convinsi ca avem o oferta unica, pe langa mobila la comanda, noi cream pentru dumneavoastra
Oferim servicii de proiectare, executie, montaj si transport gratuit.
Pentru detalii vizitati site-ul www.prodesignart.ro

MOTOBENZ SRL importa produse moderne pentru casa dumneavastra, la preturi foarte accesibile:
- mic mobilier: scaune (bucatarie, bar, restaurant, birou), mese (sticla, lemn,mdf), masute cafea
- canapele
- mobilier baie si obiecte sanitare
- candelabre cristal clasice sau moderne
- becuri economice
- apet
- instalatii solare
Pentru detalii suplimentare accesati www.modernhome.ro

PROTEGE PAROL si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
Pornind de la distributia de consumabile pentru mobilierul tapitat pentru zona de vest a tarii, compania a introdus si promovat in mod constant noi produse pe piata, largindu-si gama de produse si devenind astfel unul dintre cei mai importanti distribuitori cu produse de cea mai buna calitate.
Strategia Protégé Parol se refera la diversificarea ariei si a gamei de produse, compania fiind in permanenta racordata la cele mai actuale standarde ale industriei de mobilier din Europa.
Peste 8000 de produse si solutii pentru amenajari de interior.
Pentru detalii suplimentare accesati www.protege.ro

MAG NET DISTRIBUTION: magazin virtual de mobila la comanda si mobilier standard. O gama larga de materiale si nuante. Orice dimensiuni si modele.
Bucatarii, dormitoare, camere de tineret, biblioteci, mobila de birou, canapele si fotolii, USI, saltele ortopedice si superortopedice.
Proiectare, transport si montaj gratuit.
Bucatarii, dormitoare, biblioteci, camere de tineret, mobila pentru baie, birouri, mobilier comercial, hotelier, scolar, etc
Pentru detalii suplimentare accesati www.ghidafaceri.ro

GALERMO este pe piata romaneasca de 12 ani timp in care echipele noastre au depus toate eforturile posibile pentru a ridica serviciile oferite la cele mai inalte standarde si asteptari ale clientilor nostri, oferind de asemenea si produse la un inalt nivel calitativ.
Galermo este un partener de termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama larga de mobilier pentru livingroom, dinner room, dormitoare pentru adulti, tineri si copii, baieti sau fetite, la standarde ridicate.
Standardele noastre se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: promptitudinea in oferirea si prestarea de servicii, produse de mobilier de calitate, inovare constanta in ceea ce priveste produsele in incercarea de a oferi mobilier pe toate gusturile, solutii alternative sau personalizate nevoilor specifice ale clientilor nostril, nivel profesional si calitativ ridicat garantat la preturi competitive.
Reactionam rapid si cu maximum de flexibilitate la nevoile clientilor, pentru Galermo in centrul atentiei se afla intotdeauna interesele clientului. Pentru a ne imbunatati constant regulile si procedurile interne punem accent pe profesionalism si experienta, ca si pe inovarea si imbunatatirea relatiilor dintre noi si clienti.
Pentru detalii suplimentare accesati www.galermo.ro

DYLAN DESIGN PROMOTION reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare.
Indiferent de stilul pe care doriti sa il adoptati, produsele pe care le gasiti in showroom-urile noastre va fac alegerea mai usoara.
Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea canapelelor si a accesoriilor utilizate sunt argumente in stabilirea unui raport pret/calitate care este, cu siguranta, cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata romaneasca a mobilei.
Acum, DYLAN DESIGN DECOR vine in intampinarea dorintei dumneavoastra de a inova cu o gama variata de produse, care ofera caminului o ambianta placuta si armonioasa.
Fiind importator direct de canapele, fotolii, dormitoare, decoratiuni, masute, compania noastra doreste sa colaboreze cu firme din domeniul mobilei pentru distributia acestor produse.
Pentru detalii suplimentare accesati www.canapele-DDP.ro

LEMET fabrica de mobila fondata în 1991 este cunoscuta datorita produselor sale si recunoscuta pentru calitatea oamenilor care lucreaza aici si pentru performantele dotarii tehnice.
În hale industriale moderne, pe o suprafata construita de peste 30.000 mp, în care functioneaza linii de productie complet automate, fabricam mobilier de calitate superioara, având implementat si mentinut sistemul de management al calitatii(ISO 9001), mediului (ISO 14001), sanatatii si securitatii in munca (OHSAS 18001) în domeniile: proiectare, executie si vânzare.
Pentru detalii suplimentare accesati www.lemet.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *