Droguri de mare risc (JWH-250 ) confiscate - Ziare de la a la z Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Prins cu jumătate de kilogram de droguri de mare risc

Aproape o jumătate de kilogram de JWH-250, substanţă din categoria drogurilor de mare risc, au descoperit poliţiştii din Bacău într-un colet primit din străinătate de un tânăr din localitate. Drogurile urmau să fie comercializate printr-un magazin tip „coffee-shop”.

Poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog împreună cu cei din cadrul Brigzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi luptători S.P.I.R, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au prins în flagrant, la sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr în timp ce primea un colet cu substanţe interzise.

Pachetul ridicat de tânărul din Bacău conţinea 468 grame de JWH-250, drog de mare risc, substanţă aflată pe tabelul anexă nr.1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului de droguri.Din cercetări s-a stabilit că drogurile urmau să fie comercializate prin intermediul unui magazin tip “coffe shop” din judeţul Bacău.

Pe numele tânărului de 22 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prezentat Tribunalului Bacău, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *