Droguri de risc, o armă cu muniţie, obiecte folosite la consumul de droguri

Stiri Alba  |  0 comentarii

Percheziţii la locuinţele unor traficanţi de droguri

Droguri de risc, o armă cu muniţie, obiecte folosite la consumul de droguri şi bani care ar proveni din traficul de droguri au fost găsite de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Alba Iulia, în urma a nouă percheziţii. Nouă suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost conduşi la audieri.

La data de 17 iunie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, I.P.J. Sibiu şi luptători de intervenţie rapidă din Sibiu, au efectuat nouă percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc, fiind executate 24 de mandate de aducere.În urma percheziţiilor efectuate în Judeţul Sibiu, la locuinţele suspecţilor M. Laurenţiu, de 26 de ani, M. Silviu, R. Romeo, ambii de 23 de ani, L. Horia, de 24 de ani, S. Christian, de 26 de ani, S.E., de 17 ani, S. Cosmin, de 26 de ani, S. Andreia, de 19 ani, D. Alin, de 18 ani, au fost găsite şi ridicate 14 grame rezină de cannabis, 15 grame cannabis, şase plicuri de carton cu inscripţia Special Gold (având în interior plicuri de plastic transparente, dintre care unul conţinea o pulbere de culoare albă), un pistol cu gaze şi un cartuş cu capsa nepercutată, de calibrul 9 mm, un recipient şi un foarfece care prezentau urme de rezină de cannabis, un cântar utilizat la porţionarea drogurilor, timbre cu logo Special Gold, suma de 1.400 de euro şi 1.150 de lei.

În aceeaşi zi, în baza delegării procurorului, au fost audiaţi 17 consumatori de droguri, care au confirmat activităţile infracţionale desfăşurate de către suspecţi.Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, fapte prevăzute şi pedepsite Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *