Dupa ce pitipoanca lui Mazare Jr. i-a strivit piciorul lui Chioaru, medicii i l-au inghetat ca sa i-l salveze - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Dupa ce pitipoanca lui Mazare Jr. i-a strivit piciorul lui Chioaru, medicii i l-au inghetat ca sa i-l salveze

Presedintele CAR Omenia din Capitala, Gheorghe Chioaru (79 de ani) a fost operat ieri pentru a patra oara. Doctorii de la Spitalul Floreasca i-au inlocuit acestuia oasele zdrobite cu o tija, sperand ca astfel muschiul sa se poata reface. Inainte de interventie, acestuia i-a fost inghetat piciorul pentru a i se putea salva restul oaselor de la picior.
Familia batranului este si acum in stare de soc dupa tragicul incident in care pustoaica unui comisar al Garzii Fianciare le-a schilodit „lumina ochilor".
Pustoaica din Constanta, prietena la catarama cu fiul primarului Radu Mazare, care a reusit sa adune sapte sanctiuni in doar opt luni de zile, de cand a obtinut carnetul, l-a accidentat grav, in urma cu zece zile, pe Gheorghe Chioaru, dupa ce a pierdut controlul masinii si a urcat pe treptele Teatrului Fantasio din Constanta, acolo unde acesta citea, impreuna cu un prieten, afisele de la avizier.

Sursa: Adevarul.ro

02.09.2010
 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *