Ebony Eve: un model careia ii cautam poze adecvate

Fotomodele Europa  |  0 comentarii

Ebony Eve s-a nascut in Germania, intr-o familie dedicata armatei - tatal ei a fost un sergent in armata SUA. Dupa o copilarie in care calatoreste frecvent, familia sa s-a stabilit in Baltimore, Maryland. Ebony a fost activa in liceu,s-a implicat in balet, majorete si alte cursuri de dans. Ea a fost, de asemenea, un student stralucitor si a fost considerata drept una dintre cele mai populare fete din clasa ei, datorita aspectului ei extrem de placut si a caracterului sau social.

Ebony Eve si-a adus atitudinea si la facultate, unde a incercat modelling-ul pentru prima data. Odata ce a prins gustul banilor, de expunere si de experienta, tot ceea ce lumea modei ofera, Ebony si-a dat seama ca trebuie sa intre in acest tip de afaceri.

De la prezentari de moda locale, Ebony s-a mutat la saloane comerciale si apoi podiumuri. In timp, ea a absolvit, si a adunat un portofoliu care a fost destul de mare pentru a castiga sustinerea unui agent propriu.

Nu a durat mult timp pentru Ebony pentru a-si asigura un loc de munca stabil in lumea modelling-ului. In plus, prezentari de moda pentru Sears, Brooks, Nordstrom, Limited, si Scribbles Apparel, Ebony a actionat intr-o capacitate de promovare pentru un numar mare de marci, inclusiv Old Navy, Jagermeister, Budweiser, Coors, Jose Cuervo, Hanes si Olay.

Ebony Eve a devenit un model de glamour si de fitness, si a inceput expunandu-si stomacul lucrat si corpul ei tonic. In 2001, Ebony a pozat pentru Hard Maryland Calendar si de doua ori pentru Black, revista pentru barbati, incluzand o aparitie in editia lor de costume de baie. Insa cea mai mare campanie a ei a venit in 2002 pentru berea Colt 45, ce a plasat imaginea lui Ebony pe cutii de bere, pe afise in magazine, precum si pe un poster masiv in Times Square

Utilizandu-si aspectul ca o rampa de lansare, Ebony a decis sa lanseze site-ul ei propriu, EbonyModeling.com. Nu a trecut mult pana au venit cereri in numar coplesitor pentru mai multe galerii , fapt care a determinat-o pe aceasta frumusete inalta sa se dedice cu exclusivitate unui site cu membrii. Site-ul EbonyEve.com, a atras muti vizitatori, devenind un adevarat succes.

Momentan nu avem poze cu Ebony Eve deoarece majoritatea sunt foarte foarte foarte sexy!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *