Echipa feminina de spada a României a fost felicitata de ministrul Funeriu

Sport  |  0 comentarii

Mesajul adresat de ministrul Daniel Petru Funeriu echipei feminine de spada a României, laureata cu aur la Campionatele Mondiale de Scrima de la Paris

„Draga Ana Maria, Draga Simona, Draga Loredana, Draga Anca,

Am urmarit cu sufletul la gura lupta voastra dramatica în finala «mondialelor» de la Paris. În cele din urma, ati învins detasat Germania, un adversar puternic ce avea în componenta chiar campioana olimpica a probei, desi, la un moment dat, rezultatul va era potrivinic.
Ati învins nu doar reprezentantele unei natiuni obisnuite sa nu cedeze niciodata, dar si faimoasa resemnare româneasca, demonstrând unei tari întregi ca forta unui grup unit poate aduce izbânda chiar si atunci când putini sunt cei care sa mai creada în ea. Va multumim si suntem mândri de voi!
Ati câstigat medaliile de aur, dar nu numai atât: ati reusit sa scrieti o pagina memorabila de istorie, obtinând cea mai mare performanta româneasca la un Campionat Mondial în proba de spada. Dupa cele doua medalii de bronz cucerite de sabreuri, saptamâna trecuta, performanta voastra încununeaza un palmares de exceptie.
Pentru raza de lumina adusa românilor în aceasta perioada de dificila, va multumesc sincer, voua si antrenorilor vostri!
Mult succes în viitoarele competitii, fiindca, se stie, exista o vorba în sport care spune ca un titlu este mai usor de cucerit decât de aparat!?
 
Sursa: Ministerul Educatiei

15.11.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *