Educatie salariu medic consiliu sanatate protectia copilului udrea pensie politia birocratie spital bolnav job stiri ziare Botosani

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Nu ajung banii pentru salariile profesorilor

Promisiunile ministrului educatiei, Daniel Funeriu, cu privire la asigurarea bugetului necesar platii salariilor cadrelor didactice, nu au sustinere. Acesta a asigurat ca, anul acesta, Educatia va primi 4% din PIB.

Cum vor fi motivate cadrele medicale sa nu plece din tara

„Nu suntem singura tara din care pleaca medicii”, se consoleaza sefii sistemului sanitar si isi gasesc astfel scuza pentru neputinta lor de a normaliza Sanatatea romaneasca.

HSR pe masa consilierilor

Luni a fost termenul pana la care consilierii locali puteau depune amendamente la regulamentul si contractul de functionare a firmei Hy Speed Recovey, firma care se ocupa de blocarea si ridicarea masinilor parcate ilegal.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

De unde ia bani Sanatatea?

Autoritatile locale vor trebui sa aloce minim 3% din bugetele locale pentru spitalele pe care le au in administrare.

Mii de botosaneni pe lista neagra a bancilor

Cu 80 de milioane de lei au crescut datoriile botosanenilor la banci, restantele de plata atat la creditele in lei cat si la cele in valuta, in perioada ianuarie noiembrie 2010.

Masini noi pentru Protectia Copilului

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) vrea sa-si indoiasca parcul auto in 2011. Pe lista de posibile investitii inclusa in proiectul de buget pe anul in curs, se afla si achizitionarea a doua-patru autoutilitare, care sa aiba ca si destinatie transportul mancarii zilnice din bucataria de la subsolul sediului catre toate centrele de plasament din municipiu.

Elena Udrea, huiduita de pensionari

Mai multi pensionari suparati au luat-o la intrebari pe Elena Udrea, la Braila. Oamenii sunt suparati ca li se impoziteaza pensiile si de faptul ca, spun ei, Guvernul nu a dat socoteala pentru banii luati de la FMI.

sursa: evenimentuldebotosani.ro

Urmărire cu miză de şapte miliarde

Doi soţi din Dorohoi au fost daţi în urmărire generală după ce au ţepuit mai multe societăţi comerciale cu peste 700.000 de lei şi au dispărut cu banii. Cei doi ţepari, Marilena şi Marius Teodor Darie, de 32 şi respectiv 39 de ani, au fost condamnaţi între timp la câte şase ani de închisoare pentru înşelăciune, însă poliţiştii nu i-au mai găsit la domiciliu pentru a-i încarcera.

Birocraţie anulată cu mii de funcţionari

Ziaristul Marian Rotariu a văzut modul de funcţionare a instituţiilor europene direct la Bruxelles, după ce a vizitat capitala europeană prin programul „Bursele europene-jurnalişti în dialog”.

Tentative de suicid cu pastile

Doi bărbaţi de 57 şi 60 de ani au fost salvaţi ieri, după ce au încercat să se sinucidă.

Bolnavi umiliţi pentru hârtii

Sute de persoane s-au călcat ieri în picioare pentru a obţine actele care le demonstrează calitatea de asiguraţi şi le permit să beneficieze de îngrijiri medicale gratuite. Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) dau vina pe avalanşa de internări, în special din rândul pacienţilor din judeţ, care şi-au amânat venirea la spital până după sărbătorile de iarnă, în timp ce bolnavii sunt nemulţumiţi că autorităţile nu iau măsuri pentru a remedia situaţia.

Ofertă săracă în locuri de muncă

Din ce în ce mai puţine posturi vacante sunt oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Dacă anul trecut în luna ianuarie instituţia propunea 105 de slujbe vacante, acum oferta este la jumătate.

sursa: monitorulbt.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *