Ehrinn Cummings nu a reusit sa refuze un salariu de 2000 dolari

Fotomodele America  |  0 comentarii

Ehrinn Cummings Ehrinn Cummings s-a nascut pe 14 Martie 1981, in Montreal, Canada. Ambii ei parinti sunt englezi la origine (tatal ei, Peter, este un invatator pensionar si mama ei, Judy, este o fosta formatoare de calarit sportiv). Impreuna cu fratele ei si sora, Ian si Pip, familia a crescut intr-un oras cosmopolit canadian.

Ehrinn nu s-a gandit la modelling foarte mult, pana cand un om care reprezenta Agentia Next Modelling a abordat-o intr-o cafenea la Montreal. Desi a avut indoieli la inceput, salariul de 2000 dolari a fost prea bun pentru a rezista tentatiei.

Primul ei job a fost o reclama pentru un sampon, care a rulat in publicatiile locale. Una dintre aceste reviste, Elle Quebec, s-a intamplat sa aterizeze in mainile unui agent de modelling din New York, care a contractat-o imediat cand a vazut-o.

Un an mai tarziu, Ehrinn s-a trezit ca lucreaza pentru Gucci la Paris, insa abia in anul urmator, cariera ei a inceput intr-adevar sa urce. La semnarea cu agentia Karin din New York, ea se a ajuns pe paginile Vogue, Cosmopolitan si Jane. Si in plus Ehrinn Cummings a castigat de asmenea un loc in multl ravnitul Sports Illustrated in 2002, facandu-si aparitia in costume de baie. Suntem increzatori ca Ehrinn este pe drumul cel bun in continuare. In prezent, la resedinta din New York City, ea are un prieten canadian si continua cu diverse proiecte de modelling.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *