Elena Santarelli: castigatoare a prestigiosului concurs Elite Model Look

Fotomodele Europa  |  0 comentarii

Elena Santarelli Elena Santarelli s-a nascut pe 18 August 1981, in Latina, Italia, un oras cunoscut mai ales pentru arhitectura sa frumoasa neoclasica. Dupa ani de fantezii despre cum ar putea deveni un model, Elena a primit in cele din urma urma ocazia de a face un salt in cariera pe care o urmarea, In 1999, cand a castigat prestigiosul concurs Elite Model Look. In afara de a ajuta la cresterea vizibilitatii ei, victoria Elenei a insemnat de asemenea semnarea unui contract cu acceasi agentie de modelling Elite, care a reprezentat icoane ale modei precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour si Iman.

Cu ajutorul agentiei Elite, Elena a devenit rapid un star pe podiumul prezentarilor de moda, si a aparut in spectacole in intreaga Europa, precum si in campanii publicitare de mare profil pentru Emporio Armani, Genny, Gattinoni, Laura Biagiotti, Gai Mattiolo, Soprani, si Fusco.

Expunerea ei crescuta a dus la oportunitati multiple in televiziune si, in 2005, a jucat in versiunea in limba italiana a "I'm a Celebrity", "Get Me Out of Here!", un reality-show care a pus abilitatile sale de supravietuire (precum si capacitatea ei de a purta o pereche de bikini) la incercare. Din fericire, Elena a trecut testul fara probleme, si si-a recompensat fanii din nou, in 2006, cu un calendar seminud produs de revista italiana Max. In 2006, Elena a ajuns pe marele ecran in Vita Smeralda, o comedie plina de spirit, in care a jucat si legendarul actor italian Jerry Cala.


Imagini Elena Santarelli

Elena Santarelli 6

Elena Santarelli 6

Elena Santarelli 7

Elena Santarelli 7

Elena Santarelli 8

Elena Santarelli 8

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *