Elevii pitesteni de la Scoala Generala numarul 13 au intrat in panica. S-a zvonit ca in scoala este o bomba - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

“Mami, e o bomba in scoala”

Asta le-au spus parintilor, prin telefon, elevii Scolii generale nr. 13 din Pitesti. La auzirea zvonului ca in scoala a fost gasita o bomba, copiii si-au sunat imediat parintii, care panicati, au venit intr-un suflet la scoala sa vada ce s-a intamplat.
Toata lumea se intreba ce s-a intamplat, de ce copiii nu sunt evacuati din clase, desi curtea scolii era impanzita de politisti si pirotehnisti. Lamuririle au venit din partea directoarei scolii "Mircea cel Batran", Mirela Oanea care le-a povestit parintilor ca in timp ce eliberau un dulap aflat la subsolul scolii, angajatii au gasit in el 10 grenade, vechi de aproximativ 30 de ani.
"Am respectat procedura si am anuntat Politia, iar domnii au venit sa le ridice. Sunt grende artizanale pe care acum 30 de ani le foloseau la instructia elevilor la orele de P.T.A.P (n.r. Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei). Nu ne-am speriat pentru ca stiam ca nu sunt periculoase.", a declarat directoarea. Dupa zateva zeci de minute spiritele s-au calmat si elevii s-au reinters la ore, iar parintii au plecat acasa linistiti dupa ce s-au convins ca nu mai exista niciun pericol pentru copiii lor.

Sursa: Adevarul.ro

16.09.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *