Elin Nordegren si faimosul sau sot, Tiger Woods

Fotomodele Europa  |  0 comentarii

Elin NordegrenElin Nordegren s-a nascut pe data de 1 Ianuarie 1980. A lucrat ca model pana cand l-a intalnit faimosul sau sot Tiger Woods (cel mai bun jucator de golf din toate timpurile). Elin a crescut intr-o familie fericita si bogata cu un tata jurnalist si o mama politician. Elin si sora sa geamana Josefin obisnuiau sa lucreze ca dadace pentru Jesper Parnevik, un jucator de golf din Suedia. Acolo l-a cunoscut pentru prima data pe Tiger Woods. S-au placut si prima lor aparitie publica ca un cuplu a fost in timpul turneului "Brithis Open 2001". Doi ani mai tarziu in 2003, s-au decis sa isi anunte logodna. Pe data de 5 Octombrie 2004, Elin si Tiger Woods s-au maritat in Barbados intr-o ceremonie fastuoasa ce la- costat pe Tiger Woods 1.5 milioane de dolari. Primul lor copil s-a nascut in 2007 iar al doilea, doi ani mai tarziu in 2009. In ultima vreme totusi, casatoria lor nu mai este atat de fericita datorita numeroaselor aventuri ale lui Tiger Woods. Ultima aventura a acestuia care a devenit publica, a fost cu actrita porno Holly Sampson.
In primul rand Elin este o femeie frumoasa. Provine dintr-o puternica si bogata familie suedeza. De asemenea, este o fameie puternica, lucru dovedit in urma dificilei sale casatorii cu Tiger Woods. Elin a avut puterea sa se gandeasca la copii ei mai presus de orice si sa il paraseasca pe acesta. 

Inainte sa il intalneasca pe Tiger Woods, Elin era faimoasa in Suedia. In urma casatoriei sale, a devenit faimoasa in intreaga lume ca sotie a celui mai bun jucator de golf al tuturor timpurilor. Acum, faima ei a crescut si mai mult dupa ce s-a decis sa inainteze un proces de divort un urma numeroaselor aventuri pe care Tiger Woods le-a avut cu diverse femei.


Imagini Elin Nordegren

Elin Nordegen fara costum de baie

Elin Nordegen fara costum de baie

Elin Nordegen costume de baie femei

Elin Nordegen costume de baie femei

Elin Nordegren tricouri de dama

Elin Nordegren tricouri de dama

Elin Nordegren poza de profil

Elin Nordegren poza de profil

Elin Nordegen cu ... jumatate de costum de baie :)

Elin Nordegen cu ... jumatate de costum de baie :)

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *