Elle - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

     Elle - Un succes international al grupului Hachette - Filipacchi, ELLE este cea mai bine vanduta revista de moda, frumusete si lifestyle adresata femeilor din intreaga lume.
    ELLE Romania este revista unei generatii pentru care stilul de viata este important. Scopul ei este de a crea apetitul, dorinta pentru ceea ce se numeste "stil de viata": modernitate, originalitate, inovatie, expresia unei gandiri deschise si optimiste.
     Publicul tinta al revistei il constituie tinerele femei intre 20-35 de ani, care au deja o cariera sau isi doresc ascensiunea profesionala, necasatorite sau recent casatorite, cu studii superioare, din mediul urban (mai ales urban mare) si cu venit mare.
    Cititoarea ELLE este femeia care stie ce vrea, care isi exprima fara inhibitii personalitatea, de la stilul in care se imbraca si se machiaza pana la cel in care isi expune parerile, sau la cel in care isi petrece timpul liber. Este receptiva la schimbare, gandeste pozitiv, cauta satisfactie personala, se bucura de ceea ce ii ofera viata si traieste din plin.


Contact redactie ziar:  Elle
Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1, Bucuresti
Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
E-mail: elle(@)edipresse.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *