Emil Boc targ ploiesti radiatii nucleare discriminare sociala donatie japonia bmw

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

A dat Emil Boc bani în Prahova după criterii politice?

29 de localitati din Prahova primesc bani, zilele acestea, de la Guvern pentru finantarea unor investitii în infrastructura: poduri, apa, canalizare, sali de sport. În total, Prahova primeşte peste 10 milioane de lei, sumă din care 54% ajunge la primarii PDL, 12% la primarii PNL şi 34% la primari PSD

Târg de Covoare de la Carpeta Incov, la Ploieşti, între 1 şi 3 aprilie

În perioada 1-3 aprilie, Carpeta Incov aduce la Ploieşti Caravana Targurilor de Covoare. Aici iti vei gasi covorul mult dorit: Carpeta Incov face parte din reţeaua internaţională Carpeta Group.

Cum te aperi de radiaţiile nucleare. Ce mănânci, cum te adăposteşti, cum confecţionezi elemente de protecţie

Problemele de la centralele nucleare din Japonia devin tot mai vizibile, şi tot mai multe state au început să ia măsuri de protejare a populaţiei, mai ales că factorul decisiv în extinderea poluării radioactive este vremea. Şi chiar dacă autorităţile române susţin că nu suntem în vreun pericol de expunere la radiaţii periculoase, PH-online.ro a luat decizia să vă prezinte cele mai importante lucruri care trebuie făcute în caz de accident nuclear. Asta pentru că o expunere la radiatii poate duce la moarte, la leucemie si alte boli specifice radiatiilor.

Vremea Prahova                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Neştirea Zilei: Un căruţaş l-a reclamat pe Volosevici pentru discriminare rutieră

Fundaţia Pentru Dreptul Căruţelor la Trafic Rutier Sigur şi Asociaţia pentru Declasaficarea Comunelor Care Se Cred Oraşe au anunţat azi, într-o conferinţă de presă ţinută la Zoo Bucov, că-l susţin pe ploieşteanul Beatris-Munih Zăbrăucea, de profesie căruţaş, care a dat în judecată Primăria Ploieşti pentru "discriminare rutieră". "Am investit 39 ani de viaţă să învăţ să circul cu căruţa şi treaz, şi beat, şi cu cal şi fără, şi pe asfalt, şi prin curţi.

În 2000, Japonia a făcut Ploieştiului un cadou de 75.000 de dolari. Volo, întoarce ajutorul

În anul 2000, guvernul Japoniei a donat Ploieştiului o staţie de monitorizare a aerului din Ploieşti şi un panou de afişaj (pe care îl puteţi vedea în sensul giratoriu de la Catedrală). Donaţia, în valoare de 75.000 de dolari, este numai una din sutele făcute de Japonia în România, în ultimii 20 de ani, valoarea cadourilor răspândite în România sărind, în acest moment, de 8 milioane de euro.

De ce imi sangereaza gingiile? Află totul despre efectele periajului dentar incorect.

Gingiile sanatoase sunt la culoare roz, ferme si nu sangereaza atunci cand va spalati pe dinti. Sangerarea acestora poate fi un simptom al gingivitei care reprezinta o inflamatie prezenta in straturile superficiale ale gingiei. Netratata, gingivita poate evolua in boala parodontala (parodontoza) care reprezinta afectarea tesuturilor profunde din structura gingiei, mai exact a sistemelor de sustinere a dintilor in os (ligamentele parodontale).

BMW a lansat în România noul Seria 6 cabrio

BMW Romania a lansat pe piata locala noul Seria 6 cabrio, maşină disponibilă il in Romania, cu doua motorizari. Cel mai puternic model este 650i cabrio, cu propulsor V8 de 4,4 litri si 407 CP, care costa la noi 103.664 euro. Modelul de baza este 640i cabrio, cu motor de 3 litri si 320 CP, al carui pret este de 89.342 euro.

sursa: ph-online

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *