Eurovision hotel fm primaria oradea control dieta sanatate taxe locale biserica stiri ziare Bihor

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

România, reprezentată la Eurovision de trupa orădeană Hotel FM

Trupa Hotel FM a câştigat, în noaptea de Revelion, finala selecţiei naţionale Eurovision, piesa "Change" urmând să reprezinte România la concursul Eurovision, care va avea loc la Dusseldorf, în mai. Din Hotel FM fac parte britanicul David Bryan (voce), compozitorul absolvent de Arte Plastice Gabriel Băruţă (pian & backing vocals) şi Alex Szus (tobe)

Lucrările la Turnul Primăriei au fost finalizate. Din primăvară, intră în circuitul turistic

Primăria Oradea a anunţat că joi a fost repus catargul din turnul Primăriei, pe care a fost arborat drapelul naţional, "în urma încheierii lucrărilor de renovare a turnului".

Un echipaj de controlori OTL, ameninţat cu cuţitul de un călător fără bilet

OTL a anunţat că un călător aflat într-un autobuz de pe linia 14 din municipiu a devenit joi dimineaţă recalcitrant, după ce a fost prins că circula fără bilet.

Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot

Exerciţiile cardio, înotul, Kangoo fitness şi dieta personalizată sunt cele mai potrivite metode pentru a scăpa de excesul de kilograme.Mesele copioase din ultima perioadă ne-au adus cu siguranţă câteva kilograme în plus.

Răsturnare de situaţie în sănătatea bihoreană - Municipalul a depăşit Judeţeanul

Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu" a devenit cel mai mare spital din judeţ. După preluarea managementului a două spitale lăsate fără personalitate juridică, vechiul „spital de copii" totalizează aproape o mie de paturi. Cel mai probabil în luna februarie va fi organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de director medical al fostelor spitale de Pneumoftiziologie şi de Neurologie şi Psihiatrie, deocamdată, interimatul fiind asigurat de dr. Rittli Ladislau, ajutat de doi medici coordonatori.

Contribuabilul nostru, debitorul nostru: Primăria sună adunarea dărilor locale

Începând cu 3 ianuarie şi până pe data de 17 ianuarie, la camera 14 de la parterul Primăriei municipiului Oradea nu se vor mai încasa taxele pe proprietate, în schimb, se vor încasa doar taxe fără debit (taxe timbru, taxe pentru emiterea certificatelor fiscale, avizelor şi autorizaţiilor de orice fel şi amenzi de circulaţie plătite în 48 de ore).

Biserica "Sfânta Treime" - Când Consiliul Parohial se „bate" cu Episcopia cei care pierd sub enoriaşii

Conflictul de la Biserica "Sfânta Treime" din Oradea este departe de a se fi soluţionat, după ce în decembrie anul trecut porţile acesteia au fost închise. Mai multe afişe anunţau atunci că până la lămurirea viitorului parohiei "Sfânta Treime" enoriaşii sunt invitaţi să participe la sfintele slujbe la biserica "Acoperământul Maicii Domnului". Biserica a fost închisă după ce parohul Aurel Puşcaş a fost pensionat, iar în locul lui a fost numit, începând cu 1 decembrie a.c., preotul Emilian Susan, de la Biserica "Sfântul Gheorghe". Se pare că enoriaşii au refuzat să-l primească în parohia lor pe noul preot, motiv pentru care au închis porţile bisericii.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *