FC Petrolul Antalya Facebook job isu politia fmi economie gravida gripa maternitate primar etnobotanice stiri ziare Prahova

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Lotul FC Petrolul pleaca in Antalya

Lotul FC Petrolul pleaca in Antalya. Vezi cum arata hotelul la care se cazează. GALERIE FOTO
Oficialii gruparii ploiestene au stabilit detaliile turneului de pregatire pe care Petrolul il va efectua, in aceasta iarna, in Turcia, in perioada 13-25 februarie. Astfel, "lupii" isi vor stabili cartierul general la "Pegasos World Hotel" din Side, o statiune aflata la circa 70 de kilometri de Antalya

Vrei sa lucrezi la Facebook? Uite lista job-urilor la care pot aplica romanii.

Lista job-urilor oferite de Facebook la care pot aplica romanii, peste 60 la număr, in diferite departamente, prezentate pe site-ul oficial al companiei. Astfel doritorii trebuie sa citeasca cu atentie cerintele postului pe care se potrivesc si sa isi pregateasca cv-ul.

ISU Prahova a inceput saptamana cu proiectile din al doilea război mondial

Echipajele SMURD au început săptămâna cu 10 cazuri de urgenţă medicală, toate persoanele afectate fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Pompierii din Prahova au început şi ei săptămâna cu un incendiu la Parcul Industrial Ploieşti, un proiectiv exploziv din al doilea război mondial, găsit pe strada Pompelor din Ploieşti şi o conductă de gaze ruptă într-un accident rutier.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Poliţiştia a prins şase găinari la Râfov şi Bărcăneşti

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Ploieşti – Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Rural, au reuşit identificarea suspecţilor mai multor furturi comise în comunele Râfov şi Bărcăneşti.

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a montat un sistem de supraveghere video fără a avea licenţă

Poliţiştii din Azuga au acţionat, ieri, în intervalul 13 – 15, pentru prevenirea şi combaterea neregulilor privind paza bunurilor şi valorilor. Oamenii legii au verificat sistemele de supraveghere video şi paznicii obiectivelor controlate.

FMI recunoaşte eşecul programului de finanţare cu România: economia nu şi-a revenit

Marea dezamăgire a FMI după doi de acord cu România este că economia încă nu a revenit pe creştere, afirmă Jefrey Franks, şeful misiunii Fondului la Bucureşti.
"Absenţa creşterii economice este marea dezamăgire acum când ne apropiem de finalul acestui acord. La fel de adevărat este că reformele ar fi putut merge mai repede, însă chiar şi aşa au făcut ajustări foarte importante, s-au implementat politici corecte şi s-a revenit pe calea disciplinei fiscale", a declarat Franks ieri pentru ZF.

Gravida bolnava de gripa porcina a murit azi la Maternitatea Ploiesti.

Ieri a fost confirmat primul caz de gripa AH1N1 din Prahova. O femeie in varsta de 23 ani se afla internata la maternitatea din Ploiesti, izolata de celelalte paciente. Este primul caz de gripa porcina confirmat anul acesta in Prahova. De la inceputul sezonului si pana acum au mai existat 15 suspiciuni, toate au fost, insa, infirmate de testele de laborator. Din cauza gripei, femeia a pierdut sarcina, fătul decedând la doar 7 luni.

Proştii anului vin de la Vărbilău: au dosare penale pentru doi saci de nuci

La data de 14.01.2011, poliţiştii din Vărbilău a fost sesizat prin SNUAU 112 de către L. Constantin, din localitate, despre faptul ca persoane necunoscute au pătruns în garajul său de unde i-au sustras doi saci cu miez de nucă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului stabilind că aspectele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi principalii suspecţi

Primarul Volosevici a uitat sa aplice hotarea de consiliu impotriva drogurilor etnobotanice

TSD Ploiesti, prin reprezentantul lor, George Stanciu, a depus astazi 17 ianuarie 2011 la registratura primariei municipiului Ploiesti, o solicitare, conform Legii nr. 544/2001 privind accesul liber la informatiile de interes public,  prin care cere primarului Andrei Volosevici sa comunice ce masuri concrete au fost dispuse pentru aplicarea Hotararii de Consiliu Local nr. 429 din 23 decembrie 2011.

sursa: ph-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *