FIFA nominalizeaza nationala Romaniei pe locul 52

Sport  |  0 comentarii

Fotbalistii romani au facut jocuri mai bune

Fotbalul romanesc pare ca isi revine din amorteala care il cuprinse si a reusit sa urce in topul FIFA. Naţionala României a urcat cinci locuri în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Fotbal dat publicităţii miercuri şi se află pe poziţia a 52-a, cu 549 de puncte.
Este pentru prima oară din iunie 2010 când România urcă în ierarhia mondială, după ce vara trecută ocupa locul 28. România revine practic pe locul pe care îl ocupa în luna noiembrie (52).

Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

În privinţa adversarelor noastre din preliminariile Campionatului European din 2012, Franţa a urcat un loc şi este acum pe 18, Belarus a coborât o treaptă şi se află pe 37, Bosnia (adversara din 26 martie, la Zenica) a coborât nu mai puţin de 14 locuri, fiind acum sub noi, pe 56, Albania a pierdut şi ea şapte poziţii şi este a 73-a, în timp ce Luxemburg a reuşit un salt notabil, de 14 locuri, până pe 117.
România este devansată în continuare de ţări precum Jamaica (48), Guineea (44), Burkina Faso (40), Honduras (38), Ungaria (36) sau Muntenegru (25).
Podiumul ierarhiei este neschimbat faţă de luna precedentă, campioana mondială Spania având un avans considerabil faţă de Olanda şi Germania. Argentina a făcut rocada cu Brazilia şi se află acum pe locul 4.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *