FMI banca mondiala otv profesoara basescu alocatie educatie biserica lege audit economie euro petrol salariu job stiri ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Un nou acord pe doi ani cu BM, FMI şi CE

Banca Mondială va finanţa România printr-un nou acord pe doi ani, la care participă şi Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat Peter Harrold, directorul de ţară pentru România al BM.

„Rechizitoriul“ bossului OTV făcut de tatăl său

Nicolae Diaconescu (86 de ani), tatăl patronului OTV, spune că nu are nevoie de banii fiului său, fiindu-i suficientă pensia de ofiţer. Nicolae Diaconescu  dezvăluie „infracţiunile“ copilăriei comise de celebrul său fiu, de la manipularea rudelor până la înfiinţarea primului ziar cu bani obţinuţi din specula cu fulare. 

O fostă profesoară a murit de frig în apartamentul ei aflat într-un bloc fără apă, încălzire şi lumină din Timişoara

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost găsită moartă, în această dimineaţă, în apartamentul ei din Timişoara. Femeia s-a mutat în apartament, după ce blocul a explodat anul trecut, iar utilităţile: gaz, curent, apă au fost tăiate de autorităţi.

Băsescu: Nu mai plătim alocaţiile dacă părinţii nu-şi şcolarizează copiii

În cadrul discuţiilor purtate cu Înaltul comisar pentru minorităţi naţionale al OSCE, Knut Vollebaek, preşedintele Traian Băsescu a declarat că cea mai sensibilă problemă este cea a rromilor.

Biserica a decis: 1.000 de lei nunta, 500 de lei botezul

Patriarhia a stabilit tarifele ce urmează a fi percepute pentru oficierea slujbelor de cununie sau de botez. Sumele depind de zona în care se află parohia, dar şi de situaţia credincioşilor.

sursa: adevarul.ro

Legea achizitiilor publice, schimbată la presiunea UE

Văzută ca o piedică în calea absorbtiei fondurilor UE, legea achizitiilor publice a suferit recent o serie de modificări. Se va reusi astfel cresterea ritmului în care se cheltuiesc banii comunitari?

Auditorii energetici se bat cu notarii pentru o piată de 115 milioane euro

Meseria de auditor energetic şi-a intrat în drepturi la 1 ianuarie 2011, însă pe un teren minat de notari şi proprietari de locuinţe care ar putea tăia avântul acestui nou sector de servicii.

Economiile slăbite din Europa, cele mai lovite de pretul carburantilor

Agentia Internatională pentru Energie (IEA) a tras cu câteva zile în urmă un semnal de alarmă în privinta cresterii pretului combustibililor.

Cel mai tânăr cumpărător de aur are 21 de ani

Desi se plâng că nu au bani, românii se înghesuie la cumpărat aur. Si nu e vorba de aur de la casele de amanet sau de la bijutieri, ci de aur la lingouri si monede tip British Sovereign.

Cine se bucură când petrolul ajunge la 100 de dolari

La începutul acestui an, cotatia barilului de petrol a ajuns până la 98,82 de dolari. Ulterior s-a calmat, coborând spre 90 de dolari pe baril, însă conditiile din piată indică o nouă apropiere de 100 de dolari si chiar depăsirea acestui prag în perioada următoare.

1.000 de lei, salariul mediu al absolventului român

Cel mai bine plătiti sunt tinerii care au terminat facultătile de arhitectură si urbanism, cu 1.900 de lei, iar cel mai prost absolventii de educatie fizică si sport cu venituri lunare medii de 826 lei.

Asigurătorii nu aşteaptă modificări legislative pe parcursul acestui an

Legislaţia nu va suferi modificările aşteptate în anul în curs, a declarat Ovidiu Racoveanu, director Asigurări de Viaţă, Generali Asigurări, deşi au fost iniţiate unele demersuri pentru o îmbunătăţire şi eficientizare a relaţiilor dintre asigurători şi angajatori în privinţa asigurărilor de grup.

sursa: capital.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *