Fabrică ilegală de ţigări descoperită la Bacău - ziare de la a la z

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Fabrică ilegală de ţigări descoperită la Bacău
În cursul acestei zile, poliţişti de investigaţii criminale din Bacău, cu sprijinul ofiţerilor D.G.I.P.I., au identificat, în municipiul Oneşti, Judeţul Bacău, o „fabrică” ilegală de ţigări. Ţigaretele, tutunul, precum şi materialele folosite la ambalare identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Bacău, în baza unor informaţii furnizate de ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au efectuat astăzi o acţiune, în zona Platformei Industriale Borzeşti din Judeţul Bacău.

În acţiune au fost angrenaţi şi luptători din cadrul Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă din cadrul I.P.J. Bacău.

În baza autorizaţie de percheziţie emisă de către Judecătoria Oneşti, poliţiştii au descins într-un imobil situat în zona industrială a municipiului Oneşti. Aici, într-o hală de producţie, unde a funcţionat un centru de îmbuteliere a băuturilor alcoolice, au fost găsite două utilaje pentru fabricarea de ţigarete.

anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite

De asemenea, au mai fost descoperite 82 de pachete a câte 6.300 de ambalaje şi 14 pachete cu timbre de Republica Moldova, şapte saci din rafie de dimensiuni 1 x 1,8 m., plini pe jumătate cu tutun vrac, 105 role cu folie din staniol argintiu, 113 role hârtie filtru şi 2.600 ţigarete. Bunurile au fost ridicate de către reprezentanţii Vămii Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform Legii 571/2003 privind Codul Fiscal al României, pentru comiterea infracţiunii de producere de produse accizabile sau supuse accizării în afara vreunui antrepozit fiscal.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *