Felicia - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Felicia - Lansata in 2006, la scara nationala, Felicia este o revista adresata femeilor preocupate de  frumusete, sanatate si spiritualitate. Contine sfaturi practice si informatii utile pentru un stil de viata sanatos si echilibru fizic si psihic, redate intr-un ton cald, confesiv.
    Felicia vorbeste despre viata armonioasa a familiei si a partenerilor unui cuplu, cat si despre linistea sau amenajarea unui camin. Revista acorda atentie atat vedetelor sau personalitatilor vietii sociale, culturale, stiintifice, cat si oamenilor simpli care devin remarcabili prin daruire in comunitatea in care traiesc. Nu neglijeaza zona de sanatate, propunind deopotriva solutii ale alimentatiei sanatoase si medicinei traditionale dar si ale celei  alternative sau prin tratamente naturiste. Aspectul spiritual constituie de asemenea un subiect frecvent in paginile revistei.
     Cotata drept una  dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, Felicia ofera deopotriva produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet, precum muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc -  si carte –ghiduri practice pentru o viata sanatoasa sau best-seller-uri ale literaturii universale.

Adresa: Str. Clucerului nr.59, Ap. 5, Et. 1, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.260.21.70  Fax: 021.260.26.58
                           E-mail: redactia@revistafelicia.ro
                                    Page web: www.revistafelicia.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *