Fermierii sunt lasati fara ajutoare de incalzire - Ziare Constanta

Stiri Constanta  |  1 comentarii

Fermierii, fara ajutoare de incalzire

Persoanele care detin mai mult de 3 bovine, 5 porci, 20 de oi sau capre ori peste 15 familii de albine nu vor mai primi ajutoare de incalzire, sprijin eliminat si pentru proprietarii de masini cu motoare de peste 1,6 litri, depozite bancare ce depasesc 3.000 lei ori terenuri mai mari de 1.000 mp.
Ajutorul de incalzire va fi eliminat, incepand cu perioada de iarna 2010-2011, si in cazul persoanelor care detin utilaje de prelucrat lemnul, precum gater, drujba sau alte utilaje de prelucrat lemnul actionate hidraulic, mecanic sau electric, sau echipamente de prelucrare agricola, precum presa de ulei sau moara de cereale, conform ordonantei de urgenta prin care Guvernul a limitat numarul beneficiarilor de astfel de ajutoare.

Sursa: Atitudinea Constanta

29.09.201


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Drados

    17 Noiembrie 2011, 19:49

    1

    Ar fi foarte util, mai ales la bloc, toti cei care beneficiaza de aceste ajutaoare de incalzire sa fie trecuti in lista care se afiseaza lunar cu intretinerea. Ei sunt ajutati din banii tuturor cetatenilor si trebuie sa-i stim. Unii chiar nu merita aceste ajutoare: cei pensionati pe caz de "lene" la 40 de ani si sunt hiperactivi sau cei care au in ei fie sufletul petrecerii, fie factorul X. Cei din urma efectiv exaxpereaza cu manelele tot blocul, pe cei care de altfel ii tin in carca prin aceste ajutoare. Nu conteaza ca tu muncesti 12 ore pe zi in ture, ei au sufletul petrecerii in ei si vor sa asculte muzica la maxim....si noi le dam ajutoare.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *