Festivalul Peninsula a inceput pe malul Muresului! - Ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

A inceput nebunia de pe malul Muresului!

Cea de-a opta editie a Festivalului Peninsula, devenit de-a lungul timpului cel mai mare eveniment muzical in aer liber din Romania, debuteaza astazi pe malul Muresului. Organizatorii de la Sziget Management (aceiasi care organizeaza festivalul Sziget din Ungaria n.r.) le-au pregatit fanilor muzicii concerte sustinute de 84 de artisti si trupe din Romania, dar si din strainatate (Ungaria, Spania, Franta, Marea Britanie, SUA, Argentina etc), pe cele patru scene amenajate in spatiul amenajat pe malul Muresului.
La Festival organizatorii preconizeaza participarea a peste 50.000 de persoane, iar foarte multi sunt asteptati sa stea cu cortul pe toata durata evenimentului. Capacitatea campingului pur la dispozitie de organizatori este de 1.500 de corturi, dar si de 200 de locuri de parcare pentru rulote sau masini mari.
Pe langa spectaculoasele concerte anuntate in cele patru zile de festival, peninsularii se vor delecta cu pictura pe corp, tatuaje si un cort de filme amplasat special, unde vor rula, zilnic, trei filme TIFF (Altiplano, Il Divo etc) si mai multe scurtmetraje premiate la Festivalul Alter-Native.

Sursa: Adevarul.ro

27.08.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *