File de porc a la Milano - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
4 felii de carne afumata, 2 bucati pulpa porc, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.
 Mod de preparare:

Se taie pe jumatate fileurile si se bat cu ciocanul de snitele. Feliile de carne afumata se infasoara peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute

 

Mod de servire: Se serveste cu garnitura.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *