Finala UEFA face istorie pe National Arena

Sport  |  0 comentarii

Bucurestiul va fi arena unde se for descatusa forte magnifice sportive combinate cu trairile intense ale suporterilor.

Finala UEFA jucata pe Arena Nationala din Capitala va tine captivi mii de telespectatori din intreaga lume cat si o gramada de suporteri veniti speciale pentru acest eveniment istoric din fotbal.

Astazi in Bucuresti se va scrie istorie. Si multi vor fi prezenti  pe stadion ca sa ia parte de la acest moment grandios..

România a cheltuit pentru acest eveniment 200 mil. euro bani investiti in Arena Naţională. Capitala este plina de turisti. Mai exact sunt 30.000 de turişti cazati in Bucuresti veniti special pentru aceasta ocazie.

Primarul Oprescu a initiat stare de alerta pentru Bucuresti si a trimis toti elevii acasa, facand din ziua de 9 mai zi libera. S-au instituit restrictii de circulatie iar RATB are tresee speciale in zilele de 9-10 mai pentru asigurarea transportului suporterilor intre Aeroportul Henri Coanda, zonele special amenajate din centrul Capitalei "Fan Zone" si Arena Nationala.

Cu aceasta ocazie metroul va circula până la ora 02.00

Nu sunt de omis nici cele 90 de camere video care ii vor monitoriza pe suporteri; este o masura speciala de supraveghere.

Efort mare pentru un eveniment istoric. Asteptam meciul si mai ales rezultatul.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *