Financiarul - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Cotidianul Financiarul este creatia unei echipe reputate in jurnalismul economic, care beneficiaza de experienta realizarii revistei “Saptamana Financiara”. 
Financiarul reprezinta partenerul de incredere al celor dornici de performanta, fie ca  sunt implicati in domeniul financiar, fie ca lucreaza sau conduc o companie privata sau de stat, sau ca  doresc sa fie informati si protejati ca si clienti ori consumatori. Financiarul  este o publicatie suta la suta romaneasca, dar conectata la marile decizii economice de pe mapamond.
Pe langa ziar, Financiarul a dezvoltat o serie de proiecte editoriale distincte: colectia de articole H arvard Business Review, suplimentul Mari Contribuabili si Enciclopedia Marea Istorie Ilustrata a Lumii in 7 volume, alaturi de evenimente dedicate celor mai importante subiecte de pe agenda de business (infrastructura, IT&C, media&advertising).

 Contact redactia ziafinanciarulr:  Cotidianul Financiar
 Adresa :
Str. Semicercului, Nr. 12, Sector1, Bucuresti
                                             Telefon: 021.315.36.17;   Fax: 021.316.39.31
                                             E-mail: desk@financiarul.com
                                             Page web: Financiarul

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *