Firma lui Tariceanu vrea sa vanda 40 de motociclete Harley-Davidson Automotive Trading Services (ATS), companie controlata de fostul premier Calin Po

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Firma lui Tariceanu vrea sa vanda
40 de motociclete Harley-Davidson


Automotive Trading Services (ATS), companie controlata de fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care detine doua centre Citroën si importul marcii de motociclete Harley-Davidson, si-a propus ca in acest an sa vanda cu 20% mai multe motoare, la un nivel de peste 600.000 de euro, in conditiile in care piata moto continua sa scada pe fondul crizei.
Pretul de pornire al unei motociclete Harley-Davidson este de 6.700 de euro fara TVA, in cazul unui model din gama Sportster, care anul trecut au reprezentat mai mult de jumatate din vanzari si ajunge la aproape 40.000 de euro in cazul unui motor personalizat. Astfel, potrivit estimarilor ZF, anul acesta vanzarile marcii americane ar depasi pragul de 600.000 de euro.
In iarna anului trecut ATS a inaugurat, in urma unei investitii de 0,7 mil. euro, un nou showroom pentru Harley-Davidson in cadrul aceluiasi centru unde este si Citroën in zona Baneasa, pe terenul firmei Baneasa Investment SA, controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu.

 
Sursa: zf.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *