Fonduri europene masini craiova muzeu craiova strazi craiova pdl craiova fotbal

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Şcoala de antreprenori pe banii UE

Tinerii craioveni, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care vor să-şi deschidă propria afacere pot avea sprijinul specialiştilor, deoarece, începând de ieri şi până pe 15 aprilie, Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă (ARTI), în parteneriat cu Pro Vobis - Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat şi Siveco România, organizează în Bănie şase conferinţe regionale pentru promovarea şi încurajarea antreprenoriatului. Acestea au loc în contextul demarării proiectului strategic «Dezvoltarea inovaţiei, creativităţii, responsabilităţii şi sustenabilităţii antreprenoriatului strategic românesc».

Greva foamei, soluţie la amenzi

Patronul grevist, Nicolae Bonea (54 de ani), din comuna olteană Găvăneşti, deţine o afacere cu mijloace de transport în comun de şase ani, iar la început bărbatul deţinea patru microbuze de călători, achiziţionate în leasing.

Femeia, de la zeiţă creatoare la emancipare

Muzeul Olteniei Cra iova şi Consiliul Judeţean Dolj, în colaborare cu Tea-trul Liric “Elena Teodorini”, Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, Muzeul de Artă, Muzeul Naţional de Istorie a României Bucureşti, au organizat ieri, la sediul secţiei de Istorie - Arheologie, expoziţia “Femeia în familie şi societate”.

Rackeţii cad pe capete

Persoanele vizate sunt suspectate că au legături cu Emilian Ştefan, alias “Emil de la Viena”, antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru, arestat pe 19 martie 2011 de către Tribunalul Mehedinţi, pentru constituirea unui grup infracţional care avea ca scop obţinerea unor sume de bani, prin ameninţare şi exercitare de violenţe, respectiv cămătărie şi şantaj.

Toader: Nu am informaţii despre o demisie a lui Boc de la Guvern până la Paşte

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu are informaţii despre o eventuală demisie a premierului Emil Boc până la Paşte, el menţionând însă un mesaj adresat parlamentarilor PDL de a fi în ţară pe 12 aprilie.

România, după 910 zile de criză

910 zile de criză. Am avut motoarele economiei turate la maximum, iar acum abia ne menţinem la cota de avarie. Am avut o ţară care făcea patroni peste noapte, iar acum scoatem şomeri pe oră. Am numărat lefuri majorate în fiecare lună, iar acum abia ne mai ajung banii de mâncare

Vremea  Craiova                        
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
sursa: ziuaconstanta.ro

Ieşirea ieşirilor din nicăieri

Am ieşit din nicăieri ca să ne îndrep-tăm spre niciunde! Cam asta este soarta noastră în marea performanţă a lui Traian Băsescu şi a PDL. Tupeul nemărginit al acestei echipe cu comportament de bandă pune lumea în încurcătură. Oamenii aceştia ies la bătaie în fiecare zi şi bat câmpii cu dezinvoltură. Că ei sunt cei mai breji, mari profesionişti ai datului cu gura, mai creatori de idei şi curente, toate dumele care pot trece prin căpăţâna unui apucat. De o bună bucată de vreme, echipa-bandă din subordinea lui Traian Băsescu ne tot bate la cap că ieşim din recesiune.

Ion Iliescu, susţinut de SUA

Mărgărita Geică, di-rectorul editorial al CorectNews, care este o ferventă militantă pro-americană, mi se adresează mie, care sunt în egală măsură pro-american şi pro-european, semnalându-mi o informaţie stupefiantă. Postată pe CorectNews. Şi anume că, în februarie 1990, la scurt timp după primele mari tulburări de la Bucureşti şi după prima mineriadă, Statele Unite au luat decizia nu de a susţine partidele istorice, ci de a sprijini FSN.

Incălzire cu Electra

CSM s-a încălzit pentru meciul de sâmbătă, din Zăvoi, cu CS Mioveni în amicalul cu echipa de Liga a IV-a, Electra. Într-un joc şcoală disputat la Căzăneşti, trupa antrenată de Laurenţiu Tudor s-a impus cu 6-0, prin golurile lui Gogoşoiu (3), Geantă, Ganea şi Vasile. Alb-albaştrii au ratat şi un penalti, prin Balauru.

«Accidentările îmi dau planurile peste cap»

Ghinioanele par a nu se mai sfârşi pentru antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, care se vede pus în ipostaza de a nu conta pe aportul unor jucători-cheie din echipa gorjeană. Durerea lui Grig este cu atât mai mare cu cât pentru Pandurii se anunţă un aprilie de foc, în care se va hotărî viitorul formaţiei din Tg. Jiu în Liga I.

sursa: editie.ro

Gruparea lui Covei îşi recuperează maşinile

În urma unei acţiuni de amploare, pe 17 septembrie 2009, ofiţerii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au ridicat din Craiova 23 de persoane, suspectate de operaţiuni cu carduri clonate. În plus, în urma a 28 de percheziţii domiciliare efectuate, au fost ridicate echipamente de falsificare a cardurilor, carduri blanc, laptopuri, calculatoare, bani, bijuterii şi mai multe autoturisme de lux deţinute de membrii grupării.

Gorj: Pedelistul Iustin Moţa, reţinut pentru abuz în serviciu

Directorul Bazei de Aprovizionare Rovinari, din cadrul SNLO, Iustin Moţa, membru PDL Gorj, a fost reţinut joi-noaptea pentru abuz în serviciu şi înşelăciune. Alături de pedelist au mai fost reţinute încă trei persoane, doi tineri din Caraş-Severin şi o femeie de afaceri din Târgu Jiu. Potrivit anchetatorilor, Moţa în complicitate cu femeia de afaceri din municipiul Târgu Jiu, au făcut o tranzacţie premeditată cu aproximativ 200 de tone de motorină.

Craiova: Nebunia vinietelor, amânată

Regulamentul privind taxa de parcare şi identificarea autoturismelor pentru care nu s-a plătit această taxă nu a fost votat azi de consilierii locali din Craiova pentru simplul fapt că nici măcar nu a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei. Pe de altă parte, viceprimarul Teodor Sas a declarat că primăria a început procedura de licitaţie pentru tipărirea vinietelor.

Războiul viceprimarilor

Fostul viceprimar Nedelescu şi actualul viceprimar Sas s-au contrazis în şedinţa de consiliu pe tema curăţeniei din Craiova. Sas a recunoscut că în anumite zone din oraş sunt foarte mulţi cetăţeni care nu au contracte cu Salubritatea şi aruncă gunoaiele în canalul colector.

Marius Petcu, arestat preventiv

Marius Petcu va fi arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis joi definitiv Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a admis recursul procurorilor anticorupţie împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) este definitivă.

sursa: gds.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *