Formulare tipizate - colectie online ce cuprinde cele mai utilizate formulare

Economie  |  0 comentarii

Colectie online ( gratuita ) de formulare tipizate utile si necesare in activitatea fiecarei firme sau persoane fizice autorizate ( PFA ) sau neautorizate. Ponderea in cadrul acestei categorii de modele o detine subcategoria de formulare ITM ( colectie de cereri catre ITM, modele de decizii ale angajatorului utilizate in relatia cu salariati/angajati, etc ) urmata de subcategoriile formulare tipizate tip adeverinta ( utile unui salariat dar si unui angajator ) si formulare tip proces verbal ( de inventariere, de casare, de predare primire, de receptie etc).

Formulare utile ( desi nu toate sunt obligatorii tipizate ) veti putea descarca gratuit ( gratis ) si din subcategoria formularelor contabile ( factura fiscala model in WORD, borderou de receptie, fisa de magazie, fisa mijloc fix, bonuri de consum, transfer sau restituire, ordin de deplasare in Romania dar si strainatate, nota de comanda pentru aprovizionare cu bunuri materiale, bvc si flux de numerar utile previziunilor financiare).

Acceseaza categoria "Formulare" din dreapta oricarei pagini web din site si vezi toata colectia noastra online de formulare tipizate.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *